güvercinlerimi yeni aldım amaaaa

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuşcu mert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mert tuncel
Meslek
kuşculuk
İlgi Alanı
Kediler
ben bir çift güvercin aldım biri benekli biri göğ alalı 2 gün oldu dişi yumurtladı erkeği salsam kaçarmı yada dişiyi :slm: :slm:

Başka kuş yoksa muhtemelen kaybolur.

1 hafta kümeste dursun sonra kapılarını ac ama kuşları sıkıştırma yoksa kaça bilirler .

geldigi gibi yumurtladıysa ne mutlu sana kusları kapalı tut yaklaşık 2 3 gün sonra kapılarını aç hıç sıkıştırma ki kus kaçmasın saygılar

OscaRBeY' Alıntı:
rap2007' Alıntı:
Başka kuş yoksa muhtemelen kaybolur.
kardesım soru nası soruluyor

Yumurtlayan bir dişi ve erkeği kümesi benimsemiş demektir o halde kümesten kaçmayacaktır helede mardin gibi uysal bir hayvansa fakat uçtuğunda çevreyi bilmediği için kaybolma ihtimali yüksektir. Ama 3-4 tane uçan kuşu varsa onlarla beraber sosyalleşip uçmaya başlayacaktır. Kaçmayacaktır enazından bende kaçmıyorlar ben yakaladığım taklacıları oyunsuzsa bantlamıyorum. Bak aklıma ne getirdin rahmetli amcama birisi 10 kadar güzel mardin getirdi satacaklardı kuşları kümese attılar 2 güne gelip alıcaklardı hesapta amcamda kuşları iki gün açmadı normalde 7 gün 24 saat açıktır kümesi herneyse üçüncü gün tüm kuşları saldı ve 1 tek kuş bile kaçmadı kuşlar yumurtladı yavru büyüttüler kuşların sahibi geldi aldı kendi kuşlarını yavrularda bize kaldı hatta birtane iyi oyunlu bir beyaz perçemli hala duruyor ve bende uçuyor

Sorunun nasıl sorulduğuna gelince aldığı kuşlar 2 gün önce yumurtlamış olarak anladım. Yoksa iki gün önce almış ve kuşlar hemen yumurtlamış mı gerçi farketmiyor başka kuşları varsa bence kaçsın diye uğraşmadıkca yinede kaçmama ihtimali çok yüksek kardeş.

ya beyler ben adam bize sorur sormusya ben onu nası yapcaz dıyorumm yardıım

Geri