tengelli' Alıntı:
kaya38kaya' Alıntı:
Güzel kardeşim yanlış anlama kuşların güzel. 17 aralık 2008 de azbuz videoda kaydettiğin videolardan almışsın şahsen ben senin bu oyun kuşlarını beğenmedim. Altına kuş uçurmayınca kuşun boşalmadan transit gidiyor lakin altına top atarak altında ışıldak verir gibi o kadar kuşu uçurup oynamayan kuşda iş olsun diye oyun yapmaya çalışır. Sende bilirsinki oyun kuşlarının oynayacağı hedefte top sayısız kuş uçurulmaz. Tek uçan kuşun hedefine nizami 2-3 kuş bırakılır kenara çekilirsin kuşuyun oyununu seyredersin bak o zaman kuşun oynuyormu oynamıyormu ? saygılarımla
selamlar en kötü kupada bile kuş altına 5 kuş serilir genelde bu sayı ondur altında kuş olmadan oynayan coğu kuş kuşa dayanamaz altında kuş varken karga olur pat diye konuverir. yani kardeşimiz doğruyu yapıyor kuşun altında kuş olmalıdır. kuşun transit geçişi olmamış zaten bir başı var diğerinde sadece geçiyor kapama felan yapıp es geçmemiş yani.
selam kenan kardeş arkadaşımızın kuşu seni tatmin edebilr fakat arkadaşımızın kuşu ben kendi şahsıma konuşuyorum ben beğenmiyorum kenan bey sen benim yazımı net okumamışsın tek uçan kuşun altına ister 5 ister 10 isterse daha fazla sersin sorun kuşun altına nekadar kuş sermesi değil sorun tek uçan kuşun altında kuşa parıltı vermesi uçurarak parıltı yapması akıllara adana kuşlarının özelliği geliyor adana kuşları havada iken altta parıltı verdiğinde uçmayı bırakır dalışa geçer arkadaşımızın kuşuda parıltı gibi altında kuş uçurulmayınca transit boşalmadan geçiyor parıltıyı gördümü dalışa geçiyor artı arkadaşımızda kuşun hedef yerinde bekliyor dalışa gelen kuş arkadaşı görünce baş yapıyor ben derimki arkadaş uçan kuşun altına istediği kadar kuş sersin oradan kendisi uzaktan seyretsin bir bakalım o kuş parıltı verilmedende oyun yapa biliyormu? yapa biliyorsa bende kendisine tşkr bir borç bilir tşkr ederim.saygılarımla.