güvercinlerimin resim ve videosuyla oluşturduğum film

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sarıkır4141
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emre kalender
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
bu filmi sizlerle paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz
kuşlarımın yeni resimlerini ve videoları da var yalnız kamerada oluşan bir sorun nedeniyle onları paylaşamıyorum şuan en kısa zamanda onlarıda paylaşıcam

saygılar
emre kalender
[izlesene]1245902[/izlesene]

maşallah eğer baş yapan kuşun seferi varsa ve böyle oynuyorsa hep iyi kuş besliyorsun cok kişide yoktur öyle oynayan tekrar maşallah.

Emre kardesim maasallah diyorum ama bu videoyu aylar oncesine dayaniyor keske yeni video cekip koysaydin cunku cidden benim hosuma giden sarikirlarin(biz boz deriz) oyunlarini cok nadiren goruyorum.Benim kumesimde bir cift var ama yavru almak hic nasip olmadi 6 yavrunun 5 oldu biri suan 2 aylik ayagindan yralandi birturlu ucuramadim.Bunlarin babalarini goren sebab zannediyor , ben bu kusu ucarken gordum oylke aldim cunku bu kuslar hem yerde guzel hem havada guzeller.Benim bu erkek olanini elime alip biraktiigimda(yukari atma felan degil elimi aciyorum kendiliginden kalkiyor) 3-4-5 takla ile cekip bol takla ile iniyor ama ucurmuyorum damizlik olarak kullaniyorum.Benimde cok hosuma gidiyor bunlarin oyunu , cogu goren sebab diyor ama oyunlarini goren agzi acik izliyor bu kuslar boyle yaparmiydi diye ben ok duydum gelip benimkilerini goren.Ben ucuramadim insallah sen ucurup da yeni videolar eklersinde keyifle izleriz.ALLAHa emanet ol.

ABİ
yeni resim ve videolarımda var yalnız kamerada bir sorun var garantiye gönderdik bakalım sonuç ne olacak gelsin kamaera en kısa sürede eklicem
kuşlarımda hep bu şekilde aynı kan bu damara devam ediyorm 2 kan var zaten 2side güzel biri daha seri oynuyo fark o benim arayışım kendi kuşlarımı çaprazlayarak oluyo birbiriyle çaprazlayıp yeni kuşlar üretiyom sonucunda tahmin ettiğim oyunları sergiliyorlar kostüme vede oyuna önem verenlerdenim zaten

saygılar
emre kalender

tengelli' Alıntı:
maşallah eğer baş yapan kuşun seferi varsa ve böyle oynuyorsa hep iyi kuş besliyorsun cok kişide yoktur öyle oynayan tekrar maşallah.
kenan abi kuşlarım aynı kan olduğu için böyle oynuyorlar hep
yalnız bu video eski kısa zamanda yenilerini eklicem zaten herkezin sölediği gibi sende sölemişin bu renklerde böyle oynayan kuşlar bulunmaz diye ama ben sarıkır besliyorum diyince çoğu kişi paspal kuş besliyosun diyor ama kendileri dumanlı küllü besliyor oyun kuşu diye sarıkır gibi oynamıyor bendede var boz dumanlı,koyu miskilerden elimde mevcut yavrularını almaya başladım zaten uçurucam o resimleride paylaşıcam

saygılar
emre kalender

Güzel kardeşim yanlış anlama kuşların güzel. 17 aralık 2008 de azbuz videoda kaydettiğin videolardan almışsın şahsen ben senin bu oyun kuşlarını beğenmedim. Altına kuş uçurmayınca kuşun boşalmadan transit gidiyor lakin altına top atarak altında ışıldak verir gibi o kadar kuşu uçurup oynamayan kuşda iş olsun diye oyun yapmaya çalışır. Sende bilirsinki oyun kuşlarının oynayacağı hedefte top sayısız kuş uçurulmaz. Tek uçan kuşun hedefine nizami 2-3 kuş bırakılır kenara çekilirsin kuşuyun oyununu seyredersin bak o zaman kuşun oynuyormu oynamıyormu ? saygılarımla

kaya38kaya' Alıntı:
Güzel kardeşim yanlış anlama kuşların güzel. 17 aralık 2008 de azbuz videoda kaydettiğin videolardan almışsın şahsen ben senin bu oyun kuşlarını beğenmedim. Altına kuş uçurmayınca kuşun boşalmadan transit gidiyor lakin altına top atarak altında ışıldak verir gibi o kadar kuşu uçurup oynamayan kuşda iş olsun diye oyun yapmaya çalışır. Sende bilirsinki oyun kuşlarının oynayacağı hedefte top sayısız kuş uçurulmaz. Tek uçan kuşun hedefine nizami 2-3 kuş bırakılır kenara çekilirsin kuşuyun oyununu seyredersin bak o zaman kuşun oynuyormu oynamıyormu ? saygılarımla

selamlar en kötü kupada bile kuş altına 5 kuş serilir genelde bu sayı ondur altında kuş olmadan oynayan coğu kuş kuşa dayanamaz altında kuş varken karga olur pat diye konuverir. yani kardeşimiz doğruyu yapıyor kuşun altında kuş olmalıdır. kuşun transit geçişi olmamış zaten bir başı var diğerinde sadece geçiyor kapama felan yapıp es geçmemiş yani.

tengelli' Alıntı:
kaya38kaya' Alıntı:

selamlar en kötü kupada bile kuş altına 5 kuş serilir genelde bu sayı ondur altında kuş olmadan oynayan coğu kuş kuşa dayanamaz altında kuş varken karga olur pat diye konuverir. yani kardeşimiz doğruyu yapıyor kuşun altında kuş olmalıdır. kuşun transit geçişi olmamış zaten bir başı var diğerinde sadece geçiyor kapama felan yapıp es geçmemiş yani.
selam kenan kardeş arkadaşımızın kuşu seni tatmin edebilr fakat arkadaşımızın kuşu ben kendi şahsıma konuşuyorum ben beğenmiyorum kenan bey sen benim yazımı net okumamışsın tek uçan kuşun altına ister 5 ister 10 isterse daha fazla sersin sorun kuşun altına nekadar kuş sermesi değil sorun tek uçan kuşun altında kuşa parıltı vermesi uçurarak parıltı yapması akıllara adana kuşlarının özelliği geliyor adana kuşları havada iken altta parıltı verdiğinde uçmayı bırakır dalışa geçer arkadaşımızın kuşuda parıltı gibi altında kuş uçurulmayınca transit boşalmadan geçiyor parıltıyı gördümü dalışa geçiyor artı arkadaşımızda kuşun hedef yerinde bekliyor dalışa gelen kuş arkadaşı görünce baş yapıyor ben derimki arkadaş uçan kuşun altına istediği kadar kuş sersin oradan kendisi uzaktan seyretsin bir bakalım o kuş parıltı verilmedende oyun yapa biliyormu? yapa biliyorsa bende kendisine tşkr bir borç bilir tşkr ederim.saygılarımla.

Merhaba Emre kardeş;

Video çok güzel olmuş. Eline sağlık. Sarıkırlar hakkında iyi bir gösteri olmuş.
Selamlar.

Şenol

kaya38kaya' Alıntı:
tengelli' Alıntı:
kaya38kaya' Alıntı:

selam kenan kardeş arkadaşımızın kuşu seni tatmin edebilr fakat arkadaşımızın kuşu ben kendi şahsıma konuşuyorum ben beğenmiyorum kenan bey sen benim yazımı net okumamışsın tek uçan kuşun altına ister 5 ister 10 isterse daha fazla sersin sorun kuşun altına nekadar kuş sermesi değil sorun tek uçan kuşun altında kuşa parıltı vermesi uçurarak parıltı yapması akıllara adana kuşlarının özelliği geliyor adana kuşları havada iken altta parıltı verdiğinde uçmayı bırakır dalışa geçer arkadaşımızın kuşuda parıltı gibi altında kuş uçurulmayınca transit boşalmadan geçiyor parıltıyı gördümü dalışa geçiyor artı arkadaşımızda kuşun hedef yerinde bekliyor dalışa gelen kuş arkadaşı görünce baş yapıyor ben derimki arkadaş uçan kuşun altına istediği kadar kuş sersin oradan kendisi uzaktan seyretsin bir bakalım o kuş parıltı verilmedende oyun yapa biliyormu? yapa biliyorsa bende kendisine tşkr bir borç bilir tşkr ederim.saygılarımla.

hiç bir baş kuşu hedefin altında kuşçu var diye korkudan baş yapmaz kacar parıltıda kuş yeniyken yani tam hdef yapmamışken tek yerden geleceği şekilde verilir ve tek yönden kapamayı öğretirsin birde alta serilen kuşlar neden kanatları bantlanır kuşun yanına kuş kalktıgında terbiyesi bozuldugu için kuşun yanına kuş kalkıyor ve kuş ona eşlik etmiyorsa oda kuşun daha iyisidir. kuşun kanında yoks takla kuşu dalıcı değildir. istediğin kadar parıltı ver kuş kapamaz.

tengelli' Alıntı:
kaya38kaya' Alıntı:
tengelli' Alıntı:
kaya38kaya' Alıntı:

hiç bir baş kuşu hedefin altında kuşçu var diye korkudan baş yapmaz kacar parıltıda kuş yeniyken yani tam hdef yapmamışken tek yerden geleceği şekilde verilir ve tek yönden kapamayı öğretirsin birde alta serilen kuşlar neden kanatları bantlanır kuşun yanına kuş kalktıgında terbiyesi bozuldugu için kuşun yanına kuş kalkıyor ve kuş ona eşlik etmiyorsa oda kuşun daha iyisidir. kuşun kanında yoks takla kuşu dalıcı değildir. istediğin kadar parıltı ver kuş kapamaz.
önce bir video yu seyredirsin sonra benim yazımı dikkatli okursun sonra yorum yaparsın ! ben videoları tekrar tekrar seyettim orada kanatları bantlı kuş yok çünkü parıltı verir şeklinde kaldırdığı kuşlar sonunda uçup gidiyorlar.kanatları bantlı kuş uçup gitmez eğer kanatları bantlıysa o uçuşuyla aşağıya düşer. sen güzel güzel videoyu bir seyret.ben derimki arkadaş uçan kuşun altına istediği kadar kuş sersin oradan kendisi uzaktan seyretsin bir bakalım o kuş parıltı verilmedende oyun yapa biliyormu? yapa biliyorsa bende kendisine tşkr bir borç bilir tşkr ederim.

parıltı verdiğini görüyorum bir videoyu en az on kez izlerim nasıl cıkmış nasıl gelmiş cektikleri için parıltı veriyor şeklinde ama önemli olan verilen parıltı değil kuşun hedete yaptgı kuşta yok kapama ver parıltı kapayacak m ? kuşun soyunda kafa dikme yok altında durbaklım kafa diker mi ? yanlış anlama ertan bey arkadaşım ben sana mualefet için yazmyorum o kuş öyle 1 satte on sefer yapsın bu kuşu ben begenmiyorum diyen ya kuştan anlamıyordur yada onda onda cok iyisi var demektir.

slm (kaya38kaya)
abi şunu söyliyim kuş hakkında ne kadar bilginiz varda neyi konuşuyosun o kuşun çatıya oynadığı ilk oyunu kuşu hedefe sokmam için elbette pırıltı vermek gerekir bakın ilk oyunu diyorum artı benim kuşumu beğenmiyorsan daha iyilerini sende var galiba resimleri güzel oyunları 5 para etmes önce benim kuşumdan daha iyisini uçur ondan sonra beğenmedim diye yorum yap videoda görmedin galiba kuş takla arasını bile açmamış pırıltı neden verilir diye biliyorsan ne mutlu sana ben oyuna yeni giren kuşu hedefine alçalması için pırıltı veririm ne kadar alçağa girerse iyidir benim için görünen köyde klavuz istemes o kuşun ilk oyunu olmasına ragmen 1.50 metre civarına kadar gelmiş bu ne demek oluyo sen daha iyi anlamışındır benim kuşlarımı benden daha iyi biliyomuş gibi konuşma lütfen bak 35 yaşında bir abimizsin burda önce kuş hakkında bilgin olsun sonra abisi kuşun kötüymüş de ama şu sitede o kadar kişi gördü kuşlarımı sen kötü dedin hayret istisna herelde ama zevk meselesi sen daha iyilerini uçur ondan sonra beğenme

saygılar
emre kalender

tengelli' Alıntı:
parıltı verdiğini görüyorum bir videoyu en az on kez izlerim nasıl cıkmış nasıl gelmiş cektikleri için parıltı veriyor şeklinde ama önemli olan verilen parıltı değil kuşun hedete yaptgı kuşta yok kapama ver parıltı kapayacak m ? kuşun soyunda kafa dikme yok altında durbaklım kafa diker mi ? yanlış anlama ertan bey arkadaşım ben sana mualefet için yazmyorum o kuş öyle 1 satte on sefer yapsın bu kuşu ben begenmiyorum diyen ya kuştan anlamıyordur yada onda onda cok iyisi var demektir.

kenan abi seni tebrik ediyorum kısa ve öz konuşmuşsun diyilcek başka laf yok zaten :evet: :haha:

(ben begenmiyorum diyen ya kuştan anlamıyordur yada onda onda cok iyisi var demektir.[/quote])

saygılar
emre kalender

slm emre kardeşim öncelikle şunu bil senin kuşun güzel ama oyunu o kadar da güzel değil şahsen ben beğenmedim senin beğendiğini benim beğenecem diye birşey varmı madem senin kuşun çok iyi 17 aralık 2008 den bu yana bu kuşun hiç oyun yapmadımı yaptıysa video kaydet bizlerde seyredelim emeğine çalışmalarına tşkr bir borç bilir tşkr ederiz salıcakla kal. Senin tebrik ettiğin abinde beslediği yetiştirdiği ırk posta dır takla kuşundan anlarmı ? anlata bildimmi ? kendine iyi bak saygılarımla

kaya38kaya' Alıntı:
slm emre kardeşim öncelikle şunu bil senin kuşun güzel ama oyunu o kadar da güzel değil şahsen ben beğenmedim senin beğendiğini benim beğenecem diye birşey varmı madem senin kuşun çok iyi 17 aralık 2008 den bu yana bu kuşun hiç oyun yapmadımı yaptıysa video kaydet bizlerde seyredelim emeğine çalışmalarına tşkr bir borç bilir tşkr ederiz salıcakla kal. Senin tebrik ettiğin abinde beslediği yetiştirdiği ırk posta dır takla kuşundan anlarmı ? anlata bildimmi ? kendine iyi bak saygılarımla
abi sen çok anladığından mı kendi kuşlarına bakaraktan benim kuşlarımı beğenmiyon gördük senin videonuda artı tek uçurduğum kuş bu değil kaçtane kuş uçurdum oyuna girdi ama atmacaya verim veyahutta gelincik girdi yuvama 1-2 ay yuvamda doğru dürüst uçmalık kuşum kalmadı ama genede uçurdum oyuna soktum video var yalnız kamera bozuldu bası sorunlar nedeniyle yükleyemedim resimlerle videoları
kenan abiye laf atmışın beslediği ırk posta taklacıdan anlarmı diye senden daha iyi anlıyomuş ki sana karşı boy gösteriyo o videoda beğenmediğin kuşuda yarışmalara istediler benden ben vermedim ya kuşumu atmaca alırsa diye bu kuşun yavrularını sattım ben takımı 150 milyona uçmaya hazır yavruları bu kuşu izleyipte yavrularından alan arkdaşlar kuştan hiç anlamıyolar yavrusuna 150 lira veriyo ama sen o kadr çok anlıyosun ki kuş hakkında bilgin olmadan konuşuyosun abi kendi kuşların hakkında yorum yap bak bende senin kuşlarına yorum yazdım konuyu orda kapattım sende kapat benim kuşlarımı bilen biliyo sen bilmesende olur çok bildiğinden öyle yorumlar yazmışsın ama boş yorumlar

saygılar
emre kalender

birde emre kardeşim kimse kızmamalı herkes farklı kuştan hoşlanır. kızmadan beğenilmeyen yönü anlamak o yönlerde bir acığı varmı kuşun daha iyi takip etmek lazım.

tengelli' Alıntı:
birde emre kardeşim kimse kızmamalı herkes farklı kuştan hoşlanır. kızmadan beğenilmeyen yönü anlamak o yönlerde bir acığı varmı kuşun daha iyi takip etmek lazım.
abi benim kızmamın nedeni kuşu beğenip beğenmemesi deil
1-benim kuşum hakıkında bilgisi olmadan konuşuyor
2-kendi kuşlarına bakmadan neden benimkine laf yapıyor kendi kuşları daha iyi daha güzelse lafım yok

saygılar
emre kalender

abi verdiğin linkteki kuşlarada baktım ALLAH daha çok versin nazar değmesin

sagılar
emre kalender

biz 3 5 arkadaşız benim senin olmayan tek tek ceksem 500 resim felan olur :=) ama işallah onuda yapıcam. bunların oyun kuşları olanların cogunun şuan 2 gömlek üstleri var diğerleri yok artık. hepsini gönderdim nasip olursa şimdikilerin üstü geldimi onlarada şut. yanlız senin kuşun tam hazır halini cekersen dahada görüşlerde değişme olur işallah nasip olur paylaşırsın bizde yorumlarız. iyi kötü her yorumu iyi değerlendir.

yunus81' Alıntı:
Merhaba Emre kardeş;

Selamlar.

Şenol
sağol şenol abi
senin uçurduğun mavi de güzel inşallah umduğunuz gibi performans seyredersiniz

saygılar
emre kalender

sarıkır4141' Alıntı:
yunus81' Alıntı:
Merhaba Emre kardeş;

Selamlar.

Şenol
sağol şenol abi

saygılar
emre kalender

İnşallah sevgili Emre.
Sizin de inşallah atmaca kuşlarınızdan uzak durur. Çok canınız yanmış.
Selamlar.

yunus81' Alıntı:
sarıkır4141' Alıntı:
yunus81' Alıntı:
Merhaba Emre kardeş;

Selamlar.

Şenol
sağol şenol abi

saygılar
emre kalender

İnşallah sevgili Emre.
Sizin de inşallah atmaca kuşlarınızdan uzak durur. Çok canınız yanmış.
Selamlar.
abi canımız herşeyden yandı bu sene gelincikti atmacaydı birde hastalık vurdu 8-9 tane damızlık kuşum kaldı bir aralar neyse ki sonradan çoğalttım damar elimde kaldı yani onları tekrardan çoğalttım yuvaya sığmıyorlar şimdi 35 tane kuş var :evet:

saygılar
emre kalender

selamın aleyküm güzel kardeşim kuşlarında senin kadar güzel ilk resimde duman birkuş var dişi kafalı duruyor sanırım erkek bukuştan bahsedersen birazda kümes temizliğine dikkat edersen sevinirim

40TİLKİ' Alıntı:
selamın aleyküm güzel kardeşim kuşlarında senin kadar güzel ilk resimde duman birkuş var dişi kafalı duruyor sanırım erkek bukuştan bahsedersen birazda kümes temizliğine dikkat edersen sevinirim
abi kümes temizliği için kusura bakma basen aksatıyorum oda o gün çekilen resime denk geldi sürekli ilgilenemiyorm bu aralar okula gittiğimden dolayı abi bu kuşlar hakkında bilgi verebilirim ama burda sürekli görüşemeyiz msn adresimi eklersen daha rahat olur
ayrıca kuşlarımı beğendiğin içinde teşekkür ederim
[email protected]

saygılar
emre kalender

Geri