Güvercinlerimin resmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sinan@eroğlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sinaneroğlu
Meslek
torna tesviye
İlgi Alanı
Kırmızı çakal , siyah çakal , mavi çakal vb. iiyiii güzel kuşlar damızlık...

Ekli dosyalar

• Kopyası Görüntü025.webp
    Kopyası Görüntü025.webp
    54.4 KB · Görüntüleme: 1,053
kırmızı çakal , mavi çakal, siyah çakal vb..

Ekli dosyalar

• Görünt006.webp
    Görünt006.webp
    29 KB · Görüntüleme: 1,059
kırmızı çakalll..

Ekli dosyalar

• Görüntü019.webp
    Görüntü019.webp
    300.5 KB · Görüntüleme: 1,060
Sinan bey Cok guzel Kuslariniz var Masallah, Yarismamizada Katilirsiniz Umarim bizleri memnun Etmis Olursunuz, Sevgiler Saygilar.

cakallarınız guzelmış.

selam maşallah çok güzel resimler yanlız ilk resimdeki mavi kesmede kelebek mi? yoksa mardin mi?

tengelli' Alıntı:
selam maşallah çok güzel resimler yanlız ilk resimdeki mavi kesmede kelebek mi? yoksa mardin mi?
Kelebek Ordaki Resimlerin Hepsi, Çakalların Duruşlari Dik ve Ihtişamlıdır, Bu yuzden Mardine Benzetmis Olabilirsiniz.

SerdarBRS' Alıntı:
tengelli' Alıntı:
Kelebek Ordaki Resimlerin Hepsi, Çakalların Duruşlari Dik ve Ihtişamlıdır, Bu yuzden Mardine Benzetmis Olabilirsiniz.
yok ben her şeyiyle benzettiğim için sordum sahibide onaylarsa doğrudur resim aldatır ama bu kadar olmaz inanmazsanız başka bir yerde atın taklacı mavi alam kesmesi süper diye bu resmi ve yazıyı görmeyen herkes mardinder.

çakallarınız gerçekten güzel görünüyor sinan bey,bol yavrular almanız dilegiyle allaha emanet olun...........

tengelli' Alıntı:
SerdarBRS' Alıntı:
tengelli' Alıntı:
yok ben her şeyiyle benzettiğim için sordum sahibide onaylarsa doğrudur resim aldatır ama bu kadar olmaz inanmazsanız başka bir yerde atın taklacı mavi alam kesmesi süper diye bu resmi ve yazıyı görmeyen herkes mardinder.

Eğer çakal Besleyen Bir insan oslsaydiniz Bunu cok kolay Ayirt Edebilir , Resim Aldatmiyor Çakalların Duruşu böyledir, Kafa yapisindan Kuyruklarindan vs Kelebek Oldugu Anlasilir :) Sizede bunlardan bir cift oneririm, ister kostum kuşu yapin ister performans ++++ özellikli kuslardir :)

hiçte marindel kıyaslanacak bir benzerliği yok bence, az da olsa kelebek yada mardin tecrübesi olan ayırt edebilir, hele bide bu benzerlik kesmeden kaynaklandıysa,
maaşallah dişi mavi çakal süpermiş,,,

RESİMLER ALINTIDIR.

ben ilk resim için sordum ondan sonrakile r bariz belli ama olay saptırılmış gibi herkes anlar felan tabi anlar ama ilk resim hariçini

peki bunlardan hangisi kelebek hangisi mardin

Ekli dosyalar

• Saxon_monk%28blue-laced_barred%29.webp
    Saxon_monk%28blue-laced_barred%29.webp
    56.9 KB · Görüntüleme: 1,034
  • 750px-West_of_England_tumbler%28red%29.webp
    750px-West_of_England_tumbler%28red%29.webp
    18.4 KB · Görüntüleme: 1,046
  • 2288877845_dbe8ebb68d.webp
    2288877845_dbe8ebb68d.webp
    83.5 KB · Görüntüleme: 1,147
Ben bu kuşlara kemalpaşa diyorum, siz ister cakal deyin, ilk resimdeki kuşun paçaları dolgun ,boyuda kısa gibi, resim kaliteside var tabi, insan aldanıyo, ala mardinler var bu tipte.Sizden ricam bu kuşu yandan tam çekebilirmisiniz, yanlış anlamayın kuş güzel, ben kelebekte paça olayını dolgun severim, hastalıksız kümesler.

peki sizin bahsettiğiniz 1 resimdeki çakal a benzeyen varmı ki bunlarda , hepsi mardin , kelebek geniş ve uzun kuyruklu olur, bide bu kardar paçalı olmaz kelebek, belki kırma olabilirler ama hiç biri kelebek değil

birinci resim yapı olarak ve kafa yapısı olarak kelebeği andırsada paça ve kuyruk olayı bitirmiştir işi , kelebek değil
ikinci resim yine kuyrukta kaybediyor ve paçalar idare edere ama kelebek değil
üçüncü de başta paça dan kaybediyor kelebek özelliğini

bide bahse konu olan 1 resmi koysaydın da aralarındaki farkı görseydik, uygulamalı olarak daha iyi olurdu

sinan@eroğlu' Alıntı:
Kırmızı çakal , siyah çakal , mavi çakal vb. iiyiii güzel kuşlar damızlık...

kuşun pacaları görükmüyor kuyruk yapısıda ve kanat teleklerinin kaviside belli değil bu resme kesin kelebek nerden denebiliyor ?

bu kuşların üçüde ne kelebek ne mardin yandan net cekim oolduğu için belli cekim net olmasa ve her yeri net görünmese belli olurmuydu.

ilk cevabımda da belirttiğim gibi, hangi kelbek bakıcısına sorarsan sor dediğin yerleri görünmeden kuşun kelebek olduğunu söyleyebilir. abim bu ırka 15 senemi vermişim, 100 metreden tanırım tabiri yerindeyse:):): sende posta hakkında eminim engin bilgilere sahipsindir şüphem yok, bizde o kadar bilelim abii, selamlar.hayırlı geceler

Sİnan arkadaşımızın yolladığı ilk resim % 100 çakal dır. arkadaşlar
Kuşları gördüğüm için bu kadar eminim
...SAYGILAR...

arkadaşlar burda bir yanlış anlaşılma var ben kuş kelebek değil demiyorum bana göre olanı söyledim ve nerden belli oldugunu net bir şekilde anlamak için izah edin diye dedim ama burdan şurdan derken resimde gördüğünüz şekliy anlatırsanız sevinirim. benim göremediğim noktalar ne onu bilmek için sordum.VE BU DEDİKLERİM SADECE İLK RESİM İÇİN GEÇERLİ

Sevgili kenan Abi, Biz zaten senin ne demek istedigini anladik, sen Ne kadarda cok Mardine benziyor diyorsun Ala Mardin demiyorSun, ama belirginlik olarak Sana Renk tonlarindan bile bunu ayirt edebilecegini soyluyebilirim, bizler devamli bu kuslarlayiz, kumeslerimizin temelleri bu kuslardan olusuyor, dogru sende haklisin bizler belki bir bakista taniyabiliyoruz, gonderdigin resimlerdeki ala mardinlerle bu kuslari karsilastirirsan farki anlayacaksindir, Tesekkurler.

Bu resimlede karsilastirabilirsi kendi damizliklarimdan birinin onden birinin yandan cekilmis hali.

Merhabalar. Yanılmıyorsam Kenan beyin yolladığı resimdekilerde taklacı değiller. Daha önceden görmedim ama İran kuşu veya süs (form) kuşlarına benziyorlar.

GÜZEL BİR TARTIŞMA OLMUŞ PAYLAŞIM VE İNSANLARIN BİRBİRİNİ İFADE ETMELERİ ANLAYIŞ HERŞEYİ ÇÖZÜYOR...

Geri