sinan@eroğlu
Üye
- Ad Soyad
- sinaneroğlu
- Meslek
- torna tesviye
- İlgi Alanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kelebek Ordaki Resimlerin Hepsi, Çakalların Duruşlari Dik ve Ihtişamlıdır, Bu yuzden Mardine Benzetmis Olabilirsiniz.tengelli' Alıntı:selam maşallah çok güzel resimler yanlız ilk resimdeki mavi kesmede kelebek mi? yoksa mardin mi?
yok ben her şeyiyle benzettiğim için sordum sahibide onaylarsa doğrudur resim aldatır ama bu kadar olmaz inanmazsanız başka bir yerde atın taklacı mavi alam kesmesi süper diye bu resmi ve yazıyı görmeyen herkes mardinder.SerdarBRS' Alıntı:Kelebek Ordaki Resimlerin Hepsi, Çakalların Duruşlari Dik ve Ihtişamlıdır, Bu yuzden Mardine Benzetmis Olabilirsiniz.tengelli' Alıntı:selam maşallah çok güzel resimler yanlız ilk resimdeki mavi kesmede kelebek mi? yoksa mardin mi?
tengelli' Alıntı:yok ben her şeyiyle benzettiğim için sordum sahibide onaylarsa doğrudur resim aldatır ama bu kadar olmaz inanmazsanız başka bir yerde atın taklacı mavi alam kesmesi süper diye bu resmi ve yazıyı görmeyen herkes mardinder.SerdarBRS' Alıntı:Kelebek Ordaki Resimlerin Hepsi, Çakalların Duruşlari Dik ve Ihtişamlıdır, Bu yuzden Mardine Benzetmis Olabilirsiniz.tengelli' Alıntı:selam maşallah çok güzel resimler yanlız ilk resimdeki mavi kesmede kelebek mi? yoksa mardin mi?
sinan@eroğlu' Alıntı:Kırmızı çakal , siyah çakal , mavi çakal vb. iiyiii güzel kuşlar damızlık...