güvercinlerimin telekleri yanık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan metajan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

metajan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
metin
Meslek
muhasebe
İlgi Alanı
Kediler
tüg deyişiminden sonra yanık büyümeye başladı bazı kuşlarımın kanat ve kuyruk telekleri boru halinde oluyor daha sonra telekler delikli oluyor neden acaba bilen varmı arkadşlar..

Bit, sinek vs. kuşlarınızın tüylerini yiyor olabilir. Kümesinize ve kuşlarınıza sinek ilacı uygulayın ve kuşlarınıza vitamin verin bazen vitaminsizliktende oluyor...

.........SİNAN ÖZTEKİN..........

Aynen katılıyorum bit olabilir..

TAMAMEN VİTAMİNSİZLİKDEN.. (AYRICA BİT SİNEK KUŞ TELEĞİ YEMEZ SADECE KAN EMER) YESE ŞİMDİYE KADAR DOĞADA KALMAZDI..

S.A

Bilemicem nasil yem kullaniyorsunuz ama karisik yemi tavsiye ederim hele hele yavru gelisiminde cok faydali bunu bütün kuscular bilir ve önlerinde devamli grit bulundurmnizi öneririm haftada en az 1 kere olmak sartiyla yavrulariniza balik yagi yutturun hatta yavru ilk 2 haftasini bitirdimi anne baba doyurdukdan sonra balik yagini yutturun,,ben bu sekilde ugluyorum ve hic bir sorunla karsilasmadim simdiye kadar vitamine gelince bende haftada 3 gün vitamin karistiriyorum sularina pazartesiden carsambaya kadar persembeden cumartesiye kadarda elma sirkesi atiyorum sularina pazargünü sadece saf su veriyorum..Yarin aksam vitaminlerin ismini yazarim istersen ama ben yurt disinda yasiyorum tr de aynisini bula bilirmisin bilemiyecem o sebepden ordaki kuscu arakdaslar vitamin konusunda sana yardimci olursa daha iyi olur..

Saygilarimla

Geri