Tugay16
Üye
- Ad Soyad
- tugay özgür
- Meslek
- Pazarlamacı
- İlgi Alanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oğuzz26' Alıntı:Kelebek
bursa oynarla alakası yok bu kuşların onlar paçasız oluyor seninki normal kelebek saya derler bazı yerlerde.Tugay16' Alıntı:oğuzz26' Alıntı:Kelebek
peki sadece kelebekmi hani bursa oynarı falan diyorlar ya öyle değilmi??
DERVİŞ' Alıntı:Arkadaşın sağlam arkadaşmış, tebrik ederim. Kuşlar ziyadesiyle güzel. Irkları kelebek, renklerinin de özel bir adı vardı fakat hatırlamıyorum. Ben kuşları çok beğendim. Maşallah. Tüyü kadar ömrü olsun, güle güle besle.
alger' Alıntı:Maşaallah güzel kelebekler, güle güle besle.
Tugay16' Alıntı:alger' Alıntı:Maşaallah güzel kelebekler, güle güle besle.
Sağol kardeşim
SNRAVCI' Alıntı:Tugay16' Alıntı:alger' Alıntı:Maşaallah güzel kelebekler, güle güle besle.
Sağol kardeşim
Tugay kardeşim sitemize hoşgeldin.
Kuşlarının hayrını göresin .
Sanıyorum ki, yukarıda Hakan ağabeye yanlışlıkla o tür kelamda bulundun.
Yaş kısımlarına dikkat edersen sevinirim kardeşim .
Sağol abi bu önerini dikkate alıp hemen bir yemlik ve suluk alıcamFeLix_' Alıntı:tugay, kuşların 10 numara, eş konusunda ise biraz bekle ve yem olarak fi kullan kızışsınlar daha çabuk eş tutarlar, fakat sana nacizane önerim, güvercinler için satılan suluk ve yemliklerden kullanman, yerdeki yemliğe her türlü bok püsür bulaşabilir hatta dışarıda gezen kuşlarının ayaklarına bulaşan bir bakteri olursa ve resimdeki gibi o kuşun yemliğin içinde yürürse, diğer kuşlarına da bu bakteriler rahatlıkla bulaşabilir.
Tugay16' Alıntı:SNRAVCI' Alıntı:Tugay16' Alıntı:alger' Alıntı:Maşaallah güzel kelebekler, güle güle besle.
Sağol kardeşim
Tugay kardeşim sitemize hoşgeldin.
Kuşlarının hayrını göresin .
Sanıyorum ki, yukarıda Hakan ağabeye yanlışlıkla o tür kelamda bulundun.
Yaş kısımlarına dikkat edersen sevinirim kardeşim .
hemen düzeltiyorum abi özür dilerim hakan abi daha yeni olduğum için acamiyuiz heyecanda var kusuruna bakma abi.
Sağol abi
Sağol abi bu folluk tutmaları nasıl oluyo elimde o yumurtlamaları için folluklardan var fakat içine pislerler falan diye koyamadımserkanfvz' Alıntı:Kuşlarını erken kızıştırmak için kenevir yada nijer verilir ama tabi avuç avuç değil kuşlarının sayısına göre değişir.Fazla verildiği taktirde yağlanmaya sebeb olur.Benim sana bazı tavsiyelerim madem kuşculuğa yeni basladın öncelikle yapman gerekenler kuşçu dükkanına gidip birtane yemlik ve suluk alman.Sabah ve aksam olmak üzere önlerinde 24 saat yem durmucak şekilde yemlersen daha iyi olur.Resimde avuç avuç önlerinde yem var bu kötü birşey değil ama kuşların canlı durmasını engeller.Birde çatıda besliyorsun sanırım kuşcu dükkanlarında vitamin taşı ve killi toprak satılır sürekli onlardan bi kapta bulundurmanı tavsiye ederim.Kuşlarının eşe gelip yumurtalaması içinse önce folluk tutmaları lazım folluk tutuklarında zaten kızarlar yavru kuş değil kuşların yetişkin resimden gördüğüm kadarıyla.İyi beslemeler hayırlı olsun kuşlarında gayet sağlıklı ve güzeller maşallah...
Tugay16' Alıntı:Sağol abi bu folluk tutmaları nasıl oluyo elimde o yumurtlamaları için folluklardan var fakat içine pislerler falan diye koyamadımserkanfvz' Alıntı:Kuşlarını erken kızıştırmak için kenevir yada nijer verilir ama tabi avuç avuç değil kuşlarının sayısına göre değişir.Fazla verildiği taktirde yağlanmaya sebeb olur.Benim sana bazı tavsiyelerim madem kuşculuğa yeni basladın öncelikle yapman gerekenler kuşçu dükkanına gidip birtane yemlik ve suluk alman.Sabah ve aksam olmak üzere önlerinde 24 saat yem durmucak şekilde yemlersen daha iyi olur.Resimde avuç avuç önlerinde yem var bu kötü birşey değil ama kuşların canlı durmasını engeller.Birde çatıda besliyorsun sanırım kuşcu dükkanlarında vitamin taşı ve killi toprak satılır sürekli onlardan bi kapta bulundurmanı tavsiye ederim.Kuşlarının eşe gelip yumurtalaması içinse önce folluk tutmaları lazım folluk tutuklarında zaten kızarlar yavru kuş değil kuşların yetişkin resimden gördüğüm kadarıyla.İyi beslemeler hayırlı olsun kuşlarında gayet sağlıklı ve güzeller maşallah...
Abi ben kuşlar için o yuvalık yaptım yalnız olmadı sanırım tam anlayamadım bana bir akıl verebilirmisin resmi koyuyorumalger' Alıntı:Tugay16' Alıntı:Sağol abi bu folluk tutmaları nasıl oluyo elimde o yumurtlamaları için folluklardan var fakat içine pislerler falan diye koyamadımserkanfvz' Alıntı:Kuşlarını erken kızıştırmak için kenevir yada nijer verilir ama tabi avuç avuç değil kuşlarının sayısına göre değişir.Fazla verildiği taktirde yağlanmaya sebeb olur.Benim sana bazı tavsiyelerim madem kuşculuğa yeni basladın öncelikle yapman gerekenler kuşçu dükkanına gidip birtane yemlik ve suluk alman.Sabah ve aksam olmak üzere önlerinde 24 saat yem durmucak şekilde yemlersen daha iyi olur.Resimde avuç avuç önlerinde yem var bu kötü birşey değil ama kuşların canlı durmasını engeller.Birde çatıda besliyorsun sanırım kuşcu dükkanlarında vitamin taşı ve killi toprak satılır sürekli onlardan bi kapta bulundurmanı tavsiye ederim.Kuşlarının eşe gelip yumurtalaması içinse önce folluk tutmaları lazım folluk tutuklarında zaten kızarlar yavru kuş değil kuşların yetişkin resimden gördüğüm kadarıyla.İyi beslemeler hayırlı olsun kuşlarında gayet sağlıklı ve güzeller maşallah...
O aldığın şey buna benziyor ise http://www.vixpet.com/guvercin_follukları.html onu kümese koy içinde keçesi ile birlikte, araya dereye çevreye az biraz süpürge otu at ki yumurta yapıp yapmayacaklarını anla. Kuşlarına arkadaşın dediği gibi yem ver, başka da sorun yok. Ayrıca elbette pisletecekler o konuda yumurta olduktan sonra yapabileceğin birşey yok, sen ne kadar yumurta olduktan sonra orayla ilgilenirsen o kadar anne ve babayı soğutursun. En güzeli kendi haline bırakmaktır.