güvercinlerin birbirine alısması... lütfen yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan metrapol41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 741

metrapol41

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mehmet Yalcın
Meslek
Ögrencı
İlgi Alanı
Kediler
s.a abıler kardesler bı sorum olacak ben daha yenı basladım 1 ay falan oldu ılk 1 cıft kuş almıstım ( sarı kır ) sonra 3 gun oncede 1 tane hunkarı 1 çiftte sutbeyaz taklacı aldım ama sarıkırlar kusları yanlarına yaklastırmıyolar oyuzden ayrı yere koydum yenı aldıklarımı bunlar hıc bırbırlerıne alısmıycaklarmı hep boylemı olacak nasıl alıstırabılırım kusları?
sımdı den tesekkurler

kuslarin öncelikligi oldugu icin öyle artislikleri olur :ckmk:
böyle durumlarda bir süre ayri tut derim yeni gelen kus icerde gezmeli diger kuslari kapat bir süre sonra acarsin.

yemleme verirken hep birlikte olsun su,yemleme,salma gibi durumlarda beraber olsun veya sirayla cikar kuslarini ama yemleme birlikte yap.

sonra kuslari hep birlikte ucurursun kanadi bagli olan kus varsa disiler kalsin erkekleri ucur.

bak sitede böyle cok soru sorma cogu var bende yeniyim biraz bakis acimiz farkli okadar.
sonra yorum yapmazlar moralin bozulur kuslari kesersin.
ve aksam ders/isin olmadiginda mini/chat bölümü var cok degerli abilerin,abilerimiz ordalar sor aklina gelen olursa bir selamdan sonra cevabi hemen alirsin

saygilarimla

selamlar kardeşim bende 3 hafta önce tekrardan başladım yeni kumes yaptım ilk başta bi çift beyaz hünkari aldım bunlar kumeste 1 hafta kaldılar 1 hafta sonra bir çift daha hünkari aldım ilk aldığım beyaz erkek diğer erkeği görünce çılgına döndü kuşun 4-5 gün peşinde koştu hem içerde hem dışarda hayvana rahat vermedi fakat 2. çift kümese alıştı erkeği uçurdum bu sefer işler tersine döndü beyaz erkek ötekinden korkusundan patates zıçıyo hahaha şaka maka bi tarafa eşler yuvalarını belirleyip yumurtaya yatmaya başladımı kendi arasında alan paylaşımı yapar ve birbirinin alanına saygı duyar

Geri