Güvercinlerin Gözlerinde Su Toplanması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umut532
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

umut532

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ahmet
Meslek
ahmet
İlgi Alanı
kuş ların göz kenarları su toplamış gibi olup ölüyorlar

Re: hastalık

göz nezlesi araştırırsan ilaçları var eczanelerde bile satılması lazım geçmiş olsun

ahmet bey acaba kuşun gözünde ki su toplaması die tabir ettiğiniz şey şişme yada yağ bezesi gibi birşey mi bi kaçgün önce benim kuşun da gözunde birden bire bi şişlik meydana geldi ölme dediniz korkuttunuz şimdi beni ben bi yere çarptı sandım ama düzelme olmadı 3 gundur fotografını çekip ekleyeyim bakalım aynı turden bi durumla mı karşı karşıyayız, bu akşam fotografı eklerim şuan iş yerindeyim imkanım yok. ama bu akşam eklerim görüşelim isterseniz bu konuda sizinle.

efemolina göz damlası üzerine ilaç tanımam 3 gün kullanın gözünde bişey kalmaz günde 2 sefer

BENİM KUŞUN DURUMU ŞUAN BÖLE.
ACABA NESİ VAR ?

benin kilerinde oyle degil göz kapagının altı ve üstü sutopluyor senin kuşundakı yag bezesi ondan bişey olmaz

tremisin göz kremi alın 3 tl kadar gözüne sürün ama kümeste suluk olmasın, göz sulanmasını 1 günde keser ama işme iltahapa nasıl gelir bilmiyorum ama çok etkili bir krem insanlar için...saygılar...

geçmiş olsun bu yazacaklarımı bir çok kuşçu bilmez öncelikle yapman gereken kuşun göz kapağı altındaki mantar üremesini parmağınla iltihaplı bölgeye çok hafif bası uygula ovalıyarak dışarı çıkmasını sağla çabucak zorlanmadan çıkacaktır.bu hastalık bulaşıcıdır ve eczaneden ham maddesi tobramiycin olan bir göz damlası 3 gün kullan eser kalmayacaktır.genel olarakta kullanacağın anti biyotik olarak augmentin-es süspansiyon kullanacaksın 3lt içme sularına şişenin kendi kapağı ile toz olarak 1 hafta ile 15 gün arasında kullana bilirsin

Geri