güvercinlerinizi ferahlatın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pckolik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

pckolik

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ender uyar
Meslek
güvercinci :D
İlgi Alanı
Kediler
bildiğiniz gibi bu günlerde çöl sıcakları var insanlar bile sıcakdan duramıyor hayvanlar ne yapsın o kadar tü leri filan var benim uyguladığım bir yöntem var bi tane büyük leğene soğuk su doldurun arada içine buz da atın kuşlarınızın yanına koyun ve :D bıcı bıcı yaptıklarını görüceksiniz hayvanlarında bizim gibi ferahlamaya ihtiyacı var

Sana kesinlikle katılıyorum benim kuşların önünde tepside su devamlı dolu duruyo her gün yıkanıyolar hem tertemiz duruyolar hemde sıcakta kavrulmuyolar.
Ayrıca kümesinizi kartonla falan kaplamanızı tavsiye ederim çünkü kümes fazla sıcak oluyorsa yavru büyümüyor. Normalde ben kuşlar bi yumurtlamaya başladımı 10 tane falan yavru mutlaka alırdım ama geçen sezonum çok kötü geçti kümes fazla sıcak olduğu için 8 tane yavrum öldü :hungur: Bu gerçekten çok kötü bi duygu... O yavruların öldüğünü görüce sanki kendinize bişey olmuş gibi oluyo, canınız acıyor ve kendinize kızıyorsunuz ben neden iyi bakamadım bu yavrulara diye....

SİNAN ÖZTEKİN

Arkadaşlar dediğinize katılmamak mümkün değil ben suyun içine biraz sirke biraz tuz biraz dış parazit sıvısı döküyorum hem serinliyorlar hende bit ve başka asalaklardan kurtuluyorlar.

Buz olmaz yaa ama biraz souk su iyi gelir (:

Evet soğuk su cok iyi oluıor sonra bi günese karsı yatıolar ohhh:)

Geri