Güzel Bi şebab Akkuyruk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan albasansefa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sefa albasan
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kediler
arkadaslar oncelıkle herkese selam, bugun itibariyle Guzel bi şebab akkuyruk yakaladım kusların yanına gelmisti. pacaları gayet iyi durumda yalnız kus biraz halsiz sanırım baya bi dısarda kalmıs yagmurda falan ıslanmıs, varsa kacıran veya arkadasının kacırdıgını belırten bana burdan mesaj yolu ıle ulasabılırler, kusun ozellıklerını soylemesı yeterlı bana sahibinin. sımdıden tesekkurler.

albasansefa' Alıntı:
arkadaslar oncelıkle herkese selam, bugun itibariyle Guzel bi şebab akkuyruk yakaladım kusların yanına gelmisti. pacaları gayet iyi durumda yalnız kus biraz halsiz sanırım baya bi dısarda kalmıs yagmurda falan ıslanmıs, varsa kacıran veya arkadasının kacırdıgını belırten bana burdan mesaj yolu ıle ulasabılırler, kusun ozellıklerını soylemesı yeterlı bana sahibinin. sımdıden tesekkurler.

SEFA HAKANIN SEBABDIR O GİTTİ EKİMDE GELİRSE KASIMA DİYORDU KASIMDAYIZ MUTLAKA HAKANIN DIR :ckmk: :ckmk: :haha: :haha: :heyo: :heyo:

Olabilir abi Hakan abinin :) Tamda Kasıma denk geldi bak goruyonmu :D Artık gorur mesajımı hayırlısı neyse o olsun abi.

hakan yok ortada, inşallah onun çıkarda, ekimi kasımı geride bırakır :))))

Çok yorgunum ve ev taşıdım foruma bugün girebildim, Beyaz yavrunun ölüsünü buldum ama şebab erkek kuş benim olabilir, yaşlı bir kuş tam hatırlamıyorum ama 3x3 yada 4x4 olması lazım kuyruk tüylerinden bazıları yoktu gözleri beyaz a ve çok sarı ya az yakın bir renk eşi bende zaten, fotosu da budur. Biraz kötü telefon ile çektim bir foto ama 3-4 ay önce çekmiştim

63ynix.jpg

Geri