A
Anonymous
Misafir
Ahmet güvercin beslemeye gönül vermiş velakin çok da iyi anlamayan biriymiş bu ahmetin kendi gibi zevkdaşları hep bunun ile alay edermiş kuşlarını değiştir karga boşuna yem veriyorsun diyerek kafa yapıyorlarmış kendi kuşlarınıda öve öve bitiremiyorlarmış . ahmet iyiden iyiye bozulmaya başlamış para biriktirip kendi kuşlarınıda cüzzi bir miktara elden çıkartıp kendi çevresinde çok iyi tanılan herkezin kendine ve kuşlarına hürmet ettiği usta diye anılan burak amcaya gidip derdini anlatmış ve ondan güvercin almak istediğini kendisine söylemiş ustada onu kırmıyıp demişki tamam ben sana güvercinlerimi uçurayım sen yanınada anladıgına inandığın bir arkadaşını al ve gel. ahmet arkadaşıyla beraber gitmiş oturmuşlar burak amca tek tek kuşlarını uçurmaya başlamış indikten sonrada ahmet ve arkadaşı yakalayım kutuya koyuyorlarmış hoşuna giden güvercinleri. akşam olmuş el sıkışıp ayrılmışlar, aradan zaman geçtikten sonra aldıkları kuşları hiç ucurmamışlar yavruları çıkmış onları ufaktan ufağa ucurmaya başlamışlar bir bakmışlar anne ve babalarıyla alakası yok kuşların bir kaç ay daha sabretmişler sonra dayanamayıp ustanın yanına gitmişler ... ahmet demişki ustaaa senden aldığımız kuşların yavruları annesi ve babası gibi deil ne işşş .....usta hafiften kaşlarını çakarak demişki evlat ben sana güvercin sattım USTALIK DEİL......