Güzel bir video (Hünkari

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mechelen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Mechelen

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mustafa Altnsoy
Meslek
Belcika
İlgi Alanı
Kediler
Hünkari güvercinler

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xQyea_cBZLQ&feature=related[/youtube]

Sayin ismail bozkus'a tesekkürler.

masallah simdi bu güzellikler yokmu kalmadımı yani arkadaslar öyleyse çok yazık olmus nesil yetiştirecegimize bir nesli nasıl yokedişimizi izledim eger anlatılan gibiyse paylasım için tesekkürler

saygılar

Bu kuşların nesli falan tükendiği yok ,kuş pazarlarında bolçana görüyorum ve besleyenleri cok.Asıl medyada bu ırkı sov haline dönüştürüyorlar, yok efendim bir araba fiyatına satıldı, bu şekilde asıl onlar tüketiyorlar bu kuşların cinsini ulaşılmaz kılıyorlar.

gökay' Alıntı:
Bu kuşların nesli falan tükendiği yok ,kuş pazarlarında bolçana görüyorum ve besleyenleri cok.Asıl medyada bu ırkı sov haline dönüştürüyorlar, yok efendim bir araba fiyatına satıldı, bu şekilde asıl onlar tüketiyorlar bu kuşların cinsini ulaşılmaz kılıyorlar.
bana niye kızıyon agbi videoda yazanlara göre yazdım (: (:

Evet irk tükenmis diye birsey yok.

ama oda zamaninda hediye edilen güvercinlerin neslilleinin sürmesiyle olmustur.

bu kuslari Osmanli hükümdarlari besleye bilirmis yani halkin bu kuslari beslemesi yasakmis.
buda ne oluyor nesilleri sürdürülmüyor.
kuslar almanyada alman hünkari diye atlandiriliyormu(alman degilim) gelis yeri belli ama ismi alman aliyor.

bihalen elde olan kuslarin aslinda atalarinindan bizde olmasi gerekliydi.

cok takipdeyim alirsam degerinde bir araba olabilir.ama asli atasi belli olmali :)

Bu kuşlar görüşün olarak çok güzel ama nesilleri gayet yerinde , :) umarım hiçde tükenmez abi :)

Tükenmez Tükenmez meraklanmayın.. şimdi belki kimine göre ayaga düsdü ama inanın ki öyle değil beslemesi yada yavru alması zordur yaa o yuzden hep boyle konular cıkar..

Geri