Güzel ilimizin güzel ırkı Alabademler..

Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ertuğrul Yavuz Yıldırım
Meslek
Özel
İlgi Alanı
Selamlar
Alabadem sayfası epey yavaş ilerliyor az biraz bende paylaşımda bulunmak istiyorum
Bursalı
URL=http://img197.imageshack.us/i/1006290e.jpg/]
1006290e.jpg
[/URL]

Seri üretimdeki Yuvalılar :)

Sezonun ilk meyveleri :)

4'dü bir arada :) :)

Mercanlar

Soldan sağa Mercan dişi,erkek ve küçük kızımız :)

Bu kez ortada!

Küllüler

Soldan sağa Küllü erkek,dişi ve küçük oğlumuz :)

Saralılar

Sol dişi sağ erkek

Ve son olarak Kanaryaakbaş çifti

Dönem dönem gerçekleştirdiğimiz gözlemlerimiz sonucu İlimizde sayıca en az olarak bulunan renklerimiz üzerinde üretimler yaptığımızdan dolayı benim beslediğim Alabademlerim bu kadar
Saygı ve sevgilerimle
Ertuğrul Yavuz YILDIRIM

bu guzel kusların cogaldıgını gormek sevındırıcı....emegınıze saglık..

tekinn' Alıntı:
Selamlar Nurettin bey
Sizin elinizdeki Bursalıları da en kısa zamanda sayıca çoğalmış görmek isteriz..

Maşallah Allah nazardan korusun hastalıksız sağlıklı kaliteli üretimler dilerim..Ertuğrul bey NAsip olursa bu ayın 22 si pazar günü Edirne' ye ziyaretimiz olacak bir kaç arkadaşımla beraber... Edirne'de kelebek kümesleri gezeceğiz müsait olursanız sizide görmek isteriz...

cnbc1980' Alıntı:
tekinn' Alıntı:
Selamlar Nurettin bey
Sizin elinizdeki Bursalıları da en kısa zamanda sayıca çoğalmış görmek isteriz..
alabademler konusunda bıraz sansızım.ılk gelen erkegı kacırdım.sonradan aldıgım erkekten sadece bır tek yavru alabıldım.onuda atmacaya verdım..erkek dısıyı aylardır yuvaya kovalamasına ragmen hala yumurtlamıs degıl...
bursalılarımın erkegı surme, dısı kondurma badem.altından gelen yavrunun bademı bozuk geldı.sanırım surmeyle surmeyı ,kondurmayla kondurma bademı eslemek gerekıyor..
sanırım bır cıft daha edınıp eslerı degıstırmem gerekıyor..
saygılarımla...

Maaşallah Yavuz abi çok güzel üretim yapıyorsunuz. Valla her resimde nazarım değmesin diye maaşallah dedim ama yinede nazarım değerse kusura bakma :). Malum benimde alabademde gözüm var nolur nolmaz. Allah tüyleri kadar ömür versin.
Maaşallah, maaşallah, maaşallah, maaşallah, maaşallah, maaşallah, maaşallah, maaşallah, maaşallah, maaşallah, maaşallah, maaşallah, maaşallah, maaşallah, maaşallah, maaşallah, maaşallah, maaşallah, maaşallah, maaşallah...

..........SİNAN ÖZTEKİN............

Selamlar Kemal
kemal' Alıntı:
Edirne'de kelebek kümesleri gezeceğiz müsait olursanız sizide görmek isteriz...
Mehmet abi vasıtasıyla muhabbet arasında birçok kez senin adın da geçti tanışmayı bende isterim eğer gelirseniz muhakkak haberleşelim.
Detayları özelden yazıyorum.

Selamlar Sinan kardeşim
polllat' Alıntı:
Valla her resimde nazarım değmesin diye maaşallah dedim ama yinede nazarım değerse kusura bakma :)
Varsın senin nazarın değsin (: Canın sağolsun
polllat' Alıntı:
benimde alabademde gözüm var
Alabadem'e olan ilgini ve yetiştiricisi olmayı ne kadar istediğini biliyorum.
Er yada geç (kış dönemini bir atlatalım) bir şekide sana ben şahsen ulaştıracağım bundan kuşkun olmasın.

Satılık Alabadem kuşların varmı Erturul abi bende bu güzel kuşları çogaltıp ırklarını korumaya katkıda bulunmak istiyorum...

Kuş pazarlarına mezatlara her yere baktım yok şuan ist dayım satılık kuşunuz varsa msn ekleyin konuşalım

[email protected]

Gerçekten bende güzel ülkemizin güzel kuşlarını soyunu devam ettirmek için katkıda bulunmayı gönülden istiyorum..

cnbc1980' Alıntı:
Selamlar Sinan kardeşim
polllat' Alıntı:
Valla her resimde nazarım değmesin diye maaşallah dedim ama yinede nazarım değerse kusura bakma :)
Varsın senin nazarın değsin (: Canın sağolsun
polllat' Alıntı:
benimde alabademde gözüm var
Alabadem'e olan ilgini ve yetiştiricisi olmayı ne kadar istediğini biliyorum.
Er yada geç (kış dönemini bir atlatalım) bir şekide sana ben şahsen ulaştıracağım bundan kuşkun olmasın.

Eyvallah abicim saol. Senin ve Hüseyin abimin sözünde duracağından hiç süphem yok ama işte benimkide böyle bişey hoşgör kardeşini :) :p Tekrardan bol yavrulu, hastalıksız kümesler...

.........SİNAN ÖZTEKİN..........

Geri