Güzel Ülkemizin , Güzel Irkı! (Alabadem)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
A

Anonymous

Misafir

Yuva Alı.

Sarı Alı.

Sarı alı.

Kanarya Akbaş.

Mercan.

Nudi.(Nohudi)

2 hafta önce edirnekapı pazarına edirneden birisi çukulata renkli bir dişi getirmişti.çukulata renklisini ilk defa gördüm.Selamlar sevgiler

Bu pazar günü edirnekapı pazarına edirneden cemal isminde birisi en az yirmi tane alabadem getirdi ve istanbullu nuri isimli bir abi de yine aynı çukulata alabademi getirdi.Çukulata alabadem sarı ile siyah eşleşmesinden mi meydana gelmiştir.Orjinalinde çukulata yokmudur.Selamlar sevgiler

rey2466' Alıntı:
Bu pazar günü edirnekapı pazarına edirneden cemal isminde birisi en az yirmi tane alabadem getirdi ve istanbullu nuri isimli bir abi de yine aynı çukulata alabademi getirdi.Çukulata alabadem sarı ile siyah eşleşmesinden mi meydana gelmiştir.Orjinalinde çukulata yokmudur.Selamlar sevgiler

O dediğiniz kişiden 1 takım alabadem aldım, o sıcağın altında ,kuşlarda sıkılmıştı satıcısıda, fiyatlar ucuzdu, yerim olsa toptan hepsini alırdım.

rey2466' Alıntı:

Merhabalar,

rey2466' Alıntı:
Çukulata alabadem sarı ile siyah eşleşmesinden mi meydana gelmiştir.Orjinalinde çukulata yokmudur.Selamlar sevgiler

Standart renkler arasında çikolata renk yer almamaktadır.Fakat yanlış (zıt) renklerin eşleşmesi sonucunda çikolata renkli kuşlar üreyebilir.Bahsettiğiniz kuşun hangi renklerden çıkma olduğunu ancak tahmin edebiliriz kesin bilemeyiz.Tahminim 3 renginde karışımıdır düzrenklerin 3 taneside birbirine girilmiş olabilir!(siyah,kırmızı ve sarı ebeveyinlerin eveliyatınıda göz önüne almak gerekli.

Sevgili arkadaşım Hüseyin yine çok güzel bir çalışma olmuş emeğine sağlık.
Bu sefer kuşların yerini sormayacağım (: Murat arkadaşında emeğine sağlık maşallah kuşlar çok güzel Allah can pekliği versin,resimlere imrenerek baktım diyebilirim.
Görüşmek dileğiyle Hoşçakal.

cnbc1980' Alıntı:
Sevgili arkadaşım Hüseyin yine çok güzel bir çalışma olmuş emeğine sağlık.
Bu sefer kuşların yerini sormayacağım (: Murat arkadaşında emeğine sağlık maşallah kuşlar çok güzel Allah can pekliği versin,resimlere imrenerek baktım diyebilirim.
Görüşmek dileğiyle Hoşçakal.

Merhaba sevgili Ertuğrul , çalışmayı beğendiğin için teşekkürederim.Bizim kuşağımızın örnek alabademcisi olarak her halde tek parmakla gösterebileceğimiz kardeşim Murat Pakarda'dır alabadem olan merakı salma titizliği ve üst düzey yetiştirici bilinciyle alaabadem ırkımıza sahip çıkan Murat örnek kardeşimizdir(Alabademlerin tümü de Murat Pakarda ya aittir isim verme demişti ama sen yazmışsın artık :hhh: :heyo:

Uzun zamandır derneklere gitmiyorum (bundan sonrada gitmeyi düşünmüyorum gidilecek nezih sohbet edeceğimiz ağız tadıyla bir çay içeceğimiz bir derneğimiz malesef yok)Sigaralı ortamları da hayatımdan çıkardığım için yetiştiricilerle salma ziyaretlerinde ve açık havadar yerlerde bir araya geliyoruz seninle görüşemedik bir türlü bu hafta sonu mesaim olmazsa senide bir ziyaret etmek isterim esenkal.

Merhaba sevgili Ertuğrul , çalışmayı beğendiğin için teşekkürederim.Bizim kuşağımızın örnek alabademcisi olarak her halde tek parmakla gösterebileceğimiz kardeşim Murat Pakarda'dır alabadem olan merakı salma titizliği ve üst düzey yetiştirici bilinciyle alaabadem ırkımıza sahip çıkan Murat örnek kardeşimizdir(Alabademlerin tümü de Murat Pakarda ya aittir isim verme demişti ama sen yazmışsın artık :hhh: :heyo:

Uzun zamandır derneklere gitmiyorum (bundan sonrada gitmeyi düşünmüyorum gidilecek nezih sohbet edeceğimiz ağız tadıyla bir çay içeceğimiz bir derneğimiz malesef yok)Sigaralı ortamları da hayatımdan çıkardığım için yetiştiricilerle salma ziyaretlerinde ve açık havadar yerlerde bir araya geliyoruz seninle görüşemedik bir türlü bu hafta sonu mesaim olmazsa senide bir ziyaret etmek isterim esenkal.[/quote]

Seninde belirttiğin gibi yaş olarak gerçekten parmakla gösterilebilecek kişidir buna katılıyorum.
Ziyaretini bekliyorum,herzaman kapım açıktır bunu bilmeni isterim.
Görüşmek dileğiyle.
(iletişimi falan özelden yaparız tel no gibi)

bu güzellikleri bize ulaştırdığı için hüseyin kardeşimize ve bu güzel ırka layıkğıyla sahip çıktığı için murat kardeşime teşekkür ederim. o ki eskiden karaağaç denince kesme şimdi ise kesme ve posta çoğunlukta ama yinede şu bir gerçek en çok alabadem bence yine karaağaçta var.benim kümesimdede edirneli olarak mevcut sevgilerimle.

Geri