H.HÜSEYİN AYDOĞMUŞ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alabadem22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

alabadem22

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
RAŞİT TERLEMEZ
Meslek
İŞÇİ
İlgi Alanı
ALABADEME katkılarından dolayı arkadaşım H.HÜSEYİNe sonsuz teşekürler.. :evet: :heyo:

Yine işinin başında dernekte bir pazar günü mezat hazırlığı.. :hhh:

Evet.. Gerçekten Hüseyin Abinin alabademe verdiği emek tartışılmaz... Mesela ben daha önce hiç alabadem ismini duymamışken onun yaptığı paylaşımlar sayesinde biraz bişeyler öğrendim tabi ben bir örneğim daha benim gibi kim bilir kaç kişi vardır.. Bu yüzden: TEŞEKÜRLER HİLAL HÜSEYİN AYDOĞMUŞ... :heyo:

............SİNAN ÖZTEKİN..........

Hilal Hüseyin AYDOĞMUŞ kardeşimizin bu ırka olan hizmetleri çok , samimi ve azimi bir insan ..
Öteyandan kuşçuluğunun yanında çok yönlü kültürlü ve ufkuda geniş bir dostumuz..
Biliyorum ki ileride bu işe çok daha büyük hizmetleri olcak .
Yeni nesle Ağabey olarak sunulacak güzel bir örnek , Allah bozmasın .. selamlarŞEREF

bence herkes hüseyin bey gibi yöresinin öz kuşuna sahip çıkmalı korumalı yaşatmalı

katılıyorum..

Way be huseyın abıme bak dernek mı actın abı hayırlı ugurlu olsun

Hilal Hüseyin AYDOĞMUŞ kardeşimizle irtibata geçebilirmiyim alabadem ırkının neslinin tükenmeden neslini üretmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

stkgoze' Alıntı:
Hilal Hüseyin AYDOĞMUŞ kardeşimizle irtibata geçebilirmiyim alabadem ırkının neslinin tükenmeden neslini üretmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Çakal ırkı daha kötü durumda size tavsiyem çakal ırkını kurtaralım....saygilar

Geri