haberim olmadan kuslarım boksor olmus...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yasnucan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 686

yasnucan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
yasin uçan
Meslek
calısmıyor
İlgi Alanı
Kediler
öncelikle selamün aleyküm değerli abilerim ve kardeşlerim.
son 1 haftadır özellikle yavrularımın gözlerinde kavga etmişte dayakyiyip gözleri yara olan hayvanlar gibi gözlerinde yara başladı eke kuslarımın birkaç tanesindede var bu durum bni tedirgin ediyor kümesim 5x4x2.5 büykülügünde yavrularda beraber 30- 40 tane mardin kusu 2-3 tanede bangom var.zannedersen bangolurı getirdiğimden sonra böle oldu.bangolarda oldukça mülayimler .sabah işe gidip aksam geliyorum yani cok ilgilenemiyorum.yemleri suları onunde hastalıkmıdır yoksa dayak izimi yardımlarınızı bekliyorum yardımlarınız içinde şimdiden teşekkür ediyorum.....a.e.o.

merhaba bir kaçtanesınn cekılmıs resımlerını eklersenız daha ıyı yardımcı olabılırız sanırım!

Resim benide aydinlatirdi.

Ayni sorun bende'de var ve gecici olarak kúmes ici yavru salmasi düsüncesindeyim.

sen gózlemlemesende bendekiler kiskancliktan bile yapiyor.

bunun icin ilk yavuyu alismasi ve her górdügüne sarilmamasi icin alti cikmis muhabbet kafesinde tutuyorumdum.
2 gün ben olmadigim zamanlarda ortada kum ústünde tutdum ana baba bakmiyordu kümes disi olmustu
ve bu 2 gúnde yemlemeyi yaparken onun kafesten iceri yem atarak kuslari besledim simdi hepsi bir birine alisti
yavru yarasiz ortada ama eskileri daha düzelme asamasinda bolca tüy yolmusla bas üstü ve boyun akasi kanat ortasina dogru

ayni durum baska yavruda...yavulardada var

yavru 4 haftalik daha yeme düsmemisti ve annesi 2. yumurtayida cikardi.
yavruyu yumurtaya yaklastirmiyor bu yavru ortada ana babasini ararken diger kuslarin saldirisina ugruyor bazen kafasinami geliyor aliyor yanina annesi ama cogunlukla yavru follugun bosluk kisminda baba yemegiyle doyuyordu.

bu sorunun arkasi kesilmiyecek ve acil bir salmalik yapmam gerek öyle büyük olmasi sart degil 1 metreye 1 metre olsada olur sonucta yavru her yani acik telden kenrinda suluk ve yemlemeyi yapaken iri tanelere dikkat etdikmi sorun umarim biter

biraz kisa oldu ama umarim sorunu cözeriz

Geri