HAFİF ÇATLAK YUMURTA-YAVRU ÇIKAR MI ACABA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan braveeragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
aydın uzun
Meslek
eğitici
İlgi Alanı
Kediler
BİR ARKADAŞIMDAN BİR YUMURTA ALDIM AMA KABUĞU HAFİFÇE ÇATLADI. ONU DA GÜVERCİNİN ALTINA DİĞER YUMURTALARIN YANINA KOYDUM. NE OLUR ACABA

akı veya sarısı akmadıysa çıkar merak etme tabi kuşlar yumurtayı kırmazsa

zar yırtılmadıysa çatlak yere kuş dışkısı sürün yavru çıkıyormuş. denemedim ama burada birkaç kişiden duydum. hiçbir sorun teşkil etmiyormuş, yavru alınıyormuş.

evet arkadaşlar dogru söylemiş sarısı akmadıysa ve yumurtayı kırmazlarsa neden cıkmasın eyer yumurtaya yatarlarsa cıkar merak etme

S,a

Arkadasim catlak tan bisey olmaz arkadaslarinda dedigi gibi ama diger yumurtalar derken? simdi 3 yumurtayami yatiriyon hayvani. Tabi yatiyorsa. yumurta ciksa bile yavrulara bakamadigindan zayiolur. Yankis anladiaysam duzelt lutfen.

Üç gün önce muhabbet kuşu yumurtalarımdan biri düştü ve çatladı. Az bir miktar beyazıda aktı. Ancak anında müdahale ederek bant yapıştırdım ve üç gündür yumurtanın renginde bir değişiklik yok. Yavrular bu günlerde de doğmak üzere. Sizce çatlak yumurtadan yavru çıkarmı?

Üç gün önce muhabbet kuşu yumurtalarımdan biri düştü ve çatladı. Az bir miktar beyazıda aktı. Ancak anında müdahale ederek bant yapıştırdım ve üç gündür yumurtanın renginde bir değişiklik yok. Yavrular bu günlerde de doğmak üzere. Sizce çatlak yumurtadan yavru çıkarmı?

Sıvı kaybı çok olmadıysa çıkacaktır, tabi düşme esnasında içerdeki yavru ölmemişse...

konuyu hortlatmak gibi olacak ama çıktı mı?

konuyu hortlatmak gibi olacak ama çıktı mı?
Benzer bir durumda tutkal ve kağıtla tamir ettiğim yumurtalardan yavrular çıkmıştı. Şimdi koca kuş oldular bir sene kadar önce yapmıştım bu işlemi.

59596595915959259593595935959559592

Ekli dosyalar

• 62B6997E-9B6D-4848-9835-E58391E50607.webp
    62B6997E-9B6D-4848-9835-E58391E50607.webp
    24.7 KB · Görüntüleme: 464
Geri