hafif kırgınlık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaleli71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

kaleli71

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emrah türkekul
Meslek
muhasebe
İlgi Alanı
Kediler
slm abiler,arkadaşlar uçurduğum hayvanlarda hafif kırgınlık var yem yemelerınde su içmelerınde bir problem yok bu kırgınlıgı kımyasal ılaclar dışında doğal olarak önerebilecegınız bi tedavi yöntemi varmı yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim şimdide...

Sularına düzenli elma sirkesi koy ve ağızlarına takviye olarak balık yağı ve 1 diş sarımsak at 2 günde 1 kez.

1-Bal ve limonu karıştır suluklarına dök ballı ve limonlu su içsinler istersen 1 ballı su verirsin ertesi gün limonlu su verirsin
2-mineral taşları önlerinde olsun sürekli bunuda kuş pazarlarında yada kuş satan dükkanlarda bulabilirsin.
3-balya isimli A ve D vitamini var kutusu 4 lira 50 kapsül var içinde ondan al eczaneden zayıf ve halsiz kuşun olursa ver inan çok yararını gördüm
4-ıhlamur kaynat soguduktan sonra içme sularına dök
5-Sarımsakları rendele yada ufak ufak kes suluklarına at suluguna göre at büyükse 2 3 diş ufaksa 1diş at
6-şeker ve tuzu karıştırıp bi köşene dök kuşlar severek yiyecektir.
7-Herkes önermiyor ama çevremde çok büyük kuşçular kullanıyor ve bende kullanıyorum yalam taşı denilen buzagılar için yapılmış taşlar kuşlar severek yiyor ben 1 2 senedir kullanıyorum bir yan etkisi görmedim sakın kırıp kuslara verme bırak kendileri didiklesinler
Şimdilik diyeceklerim bu kadar kireç konusuna gelince bence toz kireç kullanma sıvı kireçler var onlara ne deniliyor bilmiyorum onlardan duvara boya yapar gibi sür bence daha iyi olur.Birde BLOTİC isimli bit ilacından al kış tma girmeden bence kuşlarını ilaçla bi güzel temizlensinler diyeceklerim bu kadar

BEN BUNLARI YAPIYORUM VE ÇOOOOK MEMNUNUN FAYDASINI GÖRÜYORUM...

tşk ederım ilginiz için dedıklerınızı uygulayacagım.

limon suyumu dökeyim yoksa limonu kesipmi sıkıyım suya_?

Kesip sık doğal olsun herşey.

Geri