Haftada bir Salsam ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ReplaXX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ReplaXX

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
taner kumral
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba arkadaşlar

önemli bir sorunum var kuşlarımı çatıda besliyorum ben işe başladığım için sabah 7:30 akşam 6 çalışıyorum ve akşam dönüştede hava kararıyor acaba kuşları haftada bir salsam sorun olurmu pazardan pazara kuşlar yatık olurmu haftada bir

çatıda besliyorsun açık bırak girip çıksın derseniz eğer 2 tane kuşum var alışmamış he 1.5 hafta oldu duruyo alışmıştır ama ben yokkende açık bırakıp gitmek ,istemiyorum o kaçar diye ben varken olsam kuş salar pırıltı veriir geri indirirdim ama acaba ne yapmam lazım ve açık bıraksam kendileri girip çıkarlarmı ?...

Olur tabi zamanınız müsait değilse haftada birde olur biraz kuşlar kilo alır, uçumda sıkıntı olur ,eğer uçum kuşu bakıyorsanız .. onundışında bir mahsuru olmaz, kümes ortamı sağlıklı ve yeterli ise sıkıntı olmaz çokfazla .. selamlar ŞEREF

uçum kuşu ve oyun kuşları mevcut uçuş kuşlarıda var ama zaten şu yeni kuş alışsalar zaten açık bırakırım girip çıkarlar ama işte hayvanlara bişey olmasın diyede korkuyorum ben yokken o yüzden ve alanım komple çatı büyük ve sürekli temizlik yaparım yani...

bence sal bşi olmaz açık kkalsın kapı alışmıştır

benim kümesim balkonda ve bir çiftim var 3. gün saldım ve rahatsıs etmeden salmamın kapısını açık bıraktım ve o gün bugündür açık.eğer kuşların kafalı ise hiç bir şey olmaz .kafalarına göre dama çıkıyorlar akşam ezanı okunmadan 6 7 dak önce balkona iniyorlar.

Bişey olmaz bende geçen sene balkonda besledim tek kuş alışmaz derler ben tek olan oynarımı 3 hafta tuttum saldım sonra 2 gün sonra geldi hep öle kaldı iyicene alıştı yanına bir kuş daha aldım kuşu getirdiğim gibi yere saldım gezindi ve salmamı bulup içine girdi bu aşamayı korkutmadan yapıp kuşu kaçırmassan kuş bir daha gitmez kendimden bilirim çünkü sende hiç ürkütmeden aç kapıyı ve bırak ama yok yabaniler girio dersen onu bilemem

bazı kuşlarım var 1 günde saldım kuş gitmedi ve 5-6 aydır bendeler hiçte bir sorun yok 1 inci gün bitiminde saldım hiç bişi olmadı tabi bazı kuşlar oluyor 1 ayda tutsan gene kaçıyor o yüzden bu kuşta tip olduğundan ilk eşe vurdum ve 2 hafta oldu eşlendide zaten artık salıcam zaten hem eş kapmış hemde alışmıştır diye yoksa bazı kuşları alıştırmak çok zor bide tip olunca..

Geri