Haftalık Koyulabilecek Vitamin. Önerileriniz..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bosnak41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

bosnak41

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
bosnak41
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
S.A arkadaşlar vitamin ilacı almayı düşünüyorum . Aklımda neo terramycin toz vardı fakat bu vitamin haftalık koyulacak bir şey değilmiş tedavi amaçlı antibiyotikmiş,bende sizin önerilerinizi alarak bütçeye uygun,haftalık kullananabileceğim bir vitamin almayı düşüşnüyorum,birde kuşlarım kuluçka döneminde ona görede ilaç öneredebilirsiniz. Şimdiden sağolun..

Canım kardeşim vitamin yazıyorsun ondan sonra vazgeçiyorsun sonra yardım istiyorsun vitamin gelişi güzel verilmez düşün bir insan devamlı vitamin alıp vucut ve kas çalışması yaparsa vucut bir zaman sonra iflas noktasına gelir zamanında ve ve kararında verilmeyen vitamin kuş bünyesinde ve metobolizmasında tahribat yapar hatta ölümlere neden olur onun için öğrenci olduğun için para ve harçlıklarını biriktir sağlıklı kuşlar alıp onlarla uğraş yoksa paraların heba olur üzüntü yaşarsın ama illakı vitamin dersen sana tavsiyem Berovit-B,E-Sevil veya E _Selenyum öneririm oda 2 lik Enjektör ile ayda bir kere her ikisinden de 1 cc verebilirsin selamlar.

Petshop'lardan Avi-vit alıp verebilirsin, kuşlar mineral taşlara da ihtiyaç duyarlar, yavru döneminde önlerinden eksik etmemek gerekir.

Geri