Hakan ELMA'nın Adana Irkı Güvercinleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar

hakanelma10rp5xi6.jpg

hakanelma77wd1ly8.jpg

hakanelma75ge8vk3.jpg

hakanelma76cu0pm1.jpg

hakanelma77wd1ly8.jpg

hakanelma74oi2xx1.jpg

hakanelma53jy5vn1.jpg

adana ırkı bana hep sevimli gelmiştir ama sizinkiler daha sevimli hayırlı yavrular ve uçurmalar

Resim paylaşımınız için teşekkurler, birşey dikkatimi cekti bu adana ırkı besleyen kuşcuların kumeslerinde derinlik yok ayakkabılık gibi, bunun özel nedeni varmı.

evet gökay bey haklısınız adana ve posta kümesleri genelde öyle oluyor neden acaba yetiştiricileri bizi aydınlatabilirmi?
Benim bir tahminim var acaba bu sebep olabilirmi.
bu kuşlardan bölük kuşu yaptıklarını biliyorum.
Bölük kuşu dedikleri hiç eşlenmemiş erkek kuşları uçuruyorlar sadece.ucuş performansımı ne artık tam bilmiyorum.o salmalarda eşlenmelerini engellemek için olabilirmi.

bu ırklara hasta olmamak elde degil gerçekten çok harikalar helede dalışa geçtiklerinde öncü kuşu kovalayan diğer kuşları izlemenin keyfine diyecek yok...

mrb abi bn faruk istanbulda adana besliyorum yanlız bana çok iyi bi öncü lazım yardımcı olursanız sevinirim burda pek dana besleyen yok

golgem_yeter01' Alıntı:
arkadaşlar adanada en güzel adana güvercinleri bende satın almak isterseniz satılık kuşlarım war. benim güvercinlerim havada neredeyse kaybolur görünmez sadece nokta şeklinde görülür ama parlak çektikten sonra 5 6 saniye sonra dolabınızdalar çünkü çok hızlı dalıyorlar inerken 140 150 vuruyorlar almak isteyenler için :tamam:

ilan olarak verseniz konuyu yanlış yerde açmışsınız

ben almak isterim. bir çift erkeği öncü olan. ayrıca beyazda varsa bir çiftte ondan

adana ların en iyileri sende oldunu söylüyosun bende adana besliyorum merak ettim nerde besliyosun tanışalım izleyelim sende gel izle . tşkr
,

selcuk.brkl' Alıntı:
adana ların en iyileri sende oldunu söylüyosun bende adana besliyorum merak ettim nerde besliyosun tanışalım izleyelim sende gel izle . tşkr
,

cok güzel yazmissin selcuk :heyo: :oley: izlenimlerini yazarsan sevinirim.

bizde izlemek isteriz adananın en iyilerini mersinli

Allah nazardan saklasın güzel kuşların var, iyi günlerde uçurman dileğiyle

satılık adana postan varsa İZMİR Menemen'den Alıcıyım
fiyatını lütfen belirttt
ulaşmak istersen 05424649205

Merhaba arkadaşlar,Gaziantepde Hakan hocamla birlikte 6 arkadaş adana güvercini beslemekteyiz,şahsen adanalıyım inşallah en kısa zamanda kuşlarımın resimlerini yayınlayacagım,bu arada site yöneticilerine teşekürler hocamın kuşlarının resimlerini yayınladıkları için şayet hakan hocamı ikna edersem onun kuşlarının da resimlerini çekecegim,resimlerdeki çogu kuşunu havada kaybetdi gitti,şimdi resimlerdeki kuşların kardeşlerini uçuruyor allah esirgesin,bendede 7 tane cülügü var hocamdan yumurta almıştım saygılar.....

Geri