hakan ERSÖZ ÜN bemka beyazları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakan59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

hakan59

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan ersoz
Meslek
makına oparetörü
İlgi Alanı
Hakan ERSÖZ'ÜN bemka beyazları
bemka1du9.jpg

w240.png

bemka2rf3.jpg

w240.png

grntju4.jpg

w240.png

grnt000ip2.jpg

grnt000wl6.jpg

w240.png

grnt00zu7.jpg

w240.png

Hakan merhabalar,aramıza hoş geldin sefalar getirdin.

Bemkaların çoğalmış ve gayet güzeller performansları hakkında bilgi verirmisin.

bemkaırkı iki ceşittir bir ırkı dönücü diğeri ise ucucudur ayriyetten sesleride içinde besleyenler var benimkisi bir sevda

Selamlar. Hakan bey öncelikle hoşgeldiniz. Bemka ilk defa duyuroum özellikleri hakkında daha detaylı bilgi verebilirseniz sevinirim. Mesela sesleri için demişsiniz. Sesleri tam olarak nasıl yani?

bende yeni üretme aşamasındayım henüz bendede 3 takım var üretirsen ileri dogru iletişim kurarım

bemka bulgaristan ırkı bir kuştur (BEMKALIA) cok yüksek ucarlar yaklaşık 3_4 saat kadar makara özelligi bulunur 2veye 3 direk civarında sesleri ise cok boguk ve içten öterler ni tekimde sesleri az duyulur

Paylaşım için teşekkürler hakan by,bemkalılar son yıllarda ülkemizde bir hayli çoğalma göstermeye başladılar.Bulgaristandan ,bursayada bu ırktan bir hayli giriş oldu.Ben bir kere salmlarını izledim,gayet güzel makaraya kaçan güzel kuşlar,sizinkilerde kosüm olarak beslemeye değer kuşlar,uçuşlarınında öyle olduğunu zannediyorum,Allah bol yavrular versin.

MERHABA HAKAN BEY BEMKALARINDAN SATILIK VARMI VARSA İRTİBATA GECELİM
BEN ERGİN İSTANBULDAN TELEFONUM 0533 699 7187
TEŞEKÜRLER,

hakan kardesım cok guzel kuslar yaza ıssallah .cogaltır ve fotograf albumunu genısletırsın .saygılar....ars.

Merhaba guzel kuşlar güle güle besleyin.

Ergin usta makaracı ariyosunda peki kafanda belirledigin bi fiyat araligi varmi ?

Geri