HAKAN YILMAZ(TEKİRDAĞ-SARAY)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kralgüvercin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan yılmaz
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
MERHABA ARKADAŞLAR.BEN TEKİRDAĞ SARAYDAN HAKAN YILMAZ.TEL=0535 358 21 83 website=www.kralguvercin.info herkese iyi günler diler bol yavrulu bir sezon dilerim.

Geçen hafta sonu Saray dan geçtim 3 tane kuş uçuyodu senin miydi acaba? Çikolata baska vardı... Diğerlerini hatırlayamıyorum ama bayaa beyazlardı...

Maşallah arkadaşım güzel kuşların var.Bol yavrulu sağlıklı bir sezon dileğiyle saygılar.

maşallah güzel kuşlar.

saolun arkadaşlar güzel dilekleriniz için.hepimiz için güzel bir sezon olması dileğiyle.sağlıcakla kalın.site adresim =www.kralguvercin.info diğer kuşlarımada buradan ulaşabilirsiniz.iyi günler dostlar. :)

selam toprammm kuşların süper,allah emeğini boşa çıkarmasın.. İNŞALLAH. TRAKYALI CcC

maşallah abi kuşlarının her biri birbirinden güzel:) Rabbim hepimize bol yavrulu ve sağlıklı bir sezon nasip etsin ..

saolun arkadaşlar.güzel dilekleriniz için.inşallah güzel bir sezon geçiririz hep birlikte.ne yazikki bu sene çok hastalik var işimiz oldukça zor beyler.!

Hakan kardeşim maşallah kuşların çook güzeller Allahım emeğini herzaman daim etsin inşallah tüylerince hayrını görürsün kuşlarının kendine iyi bak görüşmek üzere

saol ömer abicim.Bu arada en kısa zamanda eskişehire gelicem.inşallah görüşürüz.kolay gelsin ömer abi.

yeni fotoğraf bu akşam geliyor..

Sevgili kardeşim kuşların kostüm olarak oldukça iyi ; sıradan kuşlar değiller, endamları yapıları çok tatlı , özellikle beyazların gülleri mükemmel paçadüzenleride düzgün .. Maşallah diyelim ALLAH NAZARDAN SAKLASIN ..selamlar.ŞEREF

yeni fotoğraflarım umarım beğenirsiniz... :)

NOHUDİLERİM

OYUN KUŞLARIM

GÜMÜŞ MİSKİLERİM

KAPLAMALAR

Çok güzeller.Güle güle besle.
Kaplamalarını beğendim.
İstanbuldan Neco.

çok güzeller bende çerkezköydenim paslaşalım bakarsın alışverişimiz olur senden yada bişi öreniriz anladığım kadarı ile profesyonel üreticisin bende proya geçiyorum bana yol gösterirsen iyi olur
msn adresim
[email protected]
mail adrsim
iz@iz şelale.com
web sitem
www:izselale.com

Geri