HAKAN YILMAZ-TEKİRDAĞ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kralgüvercin59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan yılmaz
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
MERHABA ARKADAŞLAR.BEN TEKİRDAĞ SARAYDAN HAKAN YILMAZ.SİZLERLE NACİZANE OYUN KUŞLARIMI PAYLAŞMAK İSTEDİM.HERKESE BOL VE HASTALIKSIZ Bİ SEZON GEÇİRMELERİ DİLEĞİYLE.ESEN KALIN./www.kralguvercin.info

Kuşların maşallahı var,, Allah gönlünce uçurmayı nasip etsin. Arapların büyüleyici görünüyor benimle iletişime geçer misin? qarizzma_nuri@hot. fr

Maşallah kuşlar hoş özellikle gökler farklı duruyor .. İçlerindenn uçurduğun oyun sökmüş olanları varsa anlatmanı isterim .. selamlarŞEREF

saolun teşekkür ederim...şeref abi mavilerimi kütahyadan getirdim bu yaz.çok çabuj açıldı kuşlar.10 günde ilk taklayı çözdüler.taklayı çözdüklerinde daha çik çik yapıyorlardı epey ufaktılar.neyse daha sonra.yuvarlağa girdiler.öntepe olan çok fazla uçurduğum halde çok çabuk yuvarlaktan çıkamadı.neyse en sonunda çıkardım.ortalama 2 saat uçarlar.çok açık gezerler.bazen gözden kaybolduklarını bilirim.seferleri 3 4 taklalı şakırdaklıdır.nerden kalktıysa oraya inerler.başka çatıya inmezler.yapışma olayı kesinlikle olmaz.ne yazıkki 2 side yuva eşi.2side erkek çıktı :):)

merhabalar kuşlar alımlı gözüküyorlar :tamam: en üst resimdekiler arapmı bana yanardöner (çukulata)gibi geldide, alalarına bayıldım maşallah :slm:

selamunaleykum
masallah cok guzel gorunuyorlar paylasim icin tesekkur ederim insallah huzurlu gunlerde ucurursunuz
saygilarimla ferhat

selamun aleyküm Maşallah çook güzel kuşlar rabbim hayırlıısıyla beslemeyi nasip etsin Özellikle devetüyüler çook hoşlar rabbim tüylerince hayrını görmeyi nasipetsin Selametle...

saolun beyler.yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.yüce ALLAH sizlere daha iyilerini beslemek ve uçurmak nasip eder inş.sağlıcakla esen kalın.

saol usta teşekkür ederim

maşallah güzel kuşlar gökler çok güzel görünüyorlar güle güle besle yanlız devetüyü dedikleri hangisiymiş

Geri