hakiki oyun kuşu(başkuşu) alınacaktır, fiyat önemli değil!..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakan_23el
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

hakan_23el

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan yılmaz
Meslek
sağlık memuru
İlgi Alanı
Kediler
Selam arkadaşlar. Elazığdan yazıyorum. Aradığım kuş;hakiki oyun kuşu(başkuşu). Tüm samimiyetimle şunu belirtmek isterim; kuşlarınız çok ama çok iyi değilse lütfen başka alıcılarla temas kurun(anlayışınız için teşekkürler...) Aradığım özellikler EN AZ; 1-2 saat uçan, 15-20 kere başa gelen, taban taklalı 10-15 metreden az olmamak şartıyla çıkan, boş konmayan, KESİNLİKLE bozulmayan, istediğim zaman uçurabileceğim kısır olmayan bir çift oyun kuşu.
Belirttiğim özellikler olmasını istediğim minimal özelliklerdi, daha iyi performans sergileyen kuşlarınız varsa bana ulaşın lütfen.fiyat problem değil, ederi neyse seve seve vermeye hazırım, allaha emanet olun...
NOT: tel ; 0505 38784 81(çağrı atarsanız sizi ararım) email ; [email protected](mesaj atarsanız en kısa sürede cevaplarım)

bu ne iştir arkadaşlar :? gerçektende tükendimi hakiki oyun kuşu nesli? yoksa kimse satmak mı istemiyor?

selamlar yok vardır ama satan yok demek birde seferleri kaçlı istiyorsun birde istenileni vericem derken bu 100 tl de olu kuşa göre 2000 telede olur dersen daha hızlı cevap gelir sanırım. yada sen haklısın sadece millette fors var ne satıcak kuş kalmış nede ucucak ucucak vardırda satıcak nasıl yok onu bende merak ettim :=)

İSTENİLEN ÖZELLİKLERİ ÜZERİNDE BARINDIRSIN 100 DE OLUR 2000 DE OLUR YETERKİ ŞU DUYDUĞUMUZ AMA HİÇ GÖREMEDİĞİMİZ OYUN KUŞLARINDAN OLSUN

hakan_23el' Alıntı:
İSTENİLEN ÖZELLİKLERİ ÜZERİNDE BARINDIRSIN 100 DE OLUR 2000 DE OLUR YETERKİ ŞU DUYDUĞUMUZ AMA HİÇ GÖREMEDİĞİMİZ OYUN KUŞLARINDAN OLSUN

bu süper olmuş yok yani diyorsun duyuyoruz ama satanda yok şimdi kuşta sorun yok seferli 15 20 cok piyasada hatta daha fazlasıda var 15 20 bırak 40 50 metrede var 1 1.5 saatide geç 4 5 saat ucanda var hedefte tabantaklalı gidende var ama devamlılık ve oyun bozmayan garantisi bence baya büyük sorun.

viewtopic.php?f=86&t=5887&start=10
burda kupada ucmuş dediğinden fazlasını yapmış kuşlar bi tek tabanını bilmiyorum sayfada sorabilirsin o kişilerde varsa satılık alabilirsin.

SELAMUNALEYKUM
benim tanidigim kuscular genelde satmiyorlar ama bir arkadasim var su an biraz sikintisi varmis kuslar su an piyasadaki kuslardan parayla satilanlardan demek istedim cogundan ustundur bir arayip sor derim ozelden numarasini gonderiyorum
saygilarla ferhat

hali hazırda üç yavru kızması kuşum var aradıgın özellikleri barındıran kendi damızlıklarımın yavruları bu kuşlar yavruluklarında göz doldurdu suan tüydeler baş teleklerini tazeliyolar ve eş pozisyonundalar üç yavrudan abi kardeş olanın dişisi çift tabanlı süratli uzaktan atıp oyuna giriyolar 7 ila 8 takla yaklaşık 8 katlı bir bina kadar gidiyolar sesli şamatalı tabanı ve üstü mevcut eşe atıp yavru göstermem gerekli kesin netice için yaklaşık bi 40 güne ihtiyacım var yani şu an yatıyolar.alt yuva kardeşlerini uçuruyorum şuan

en hasını istiyorsunuz ama dediğiniz gibi 100 e 200 e olmaz direk para ile alacaksanız çok daha uçuk para çekerler.

tabi hatır falan yoksa arada direk neyse parası alırım diyorsanız o emeğin karşılğını 100 200 ödeyemez.

tortor niciyle yazan arkadaşıma teşeşkkür ederim ben bu site üzerinden yazışmayı tam bilmediğim için kendisiyle özel olarak görüşmek isterim eğer mümkünse telefon numaramdan bana ulaşabilirse çok memnun kalırım umarım kuşları yavruya kustuktan sonra da bozulmazlar tel 0505 387 84 81

denilen Özelliklere sahip bir dişi kuşum varFakat dünyaları verseler değişmem.Doğal olarak kimse de satmak istemez (:

Selamlar
Hakan bey siz iyi kuş arıyorsunuz çok güzel ama sizin için demiyorum yanlış anlamayın arkadaşların dikkatli olması lazım kuş almak niyetiyle gelip daha sonra kümesi giden arkadaşlar var.Sizin dediğiniz kuşları yarışlarda uçuruyorlar tavsiyem yarışa uçurulmuş derece yapmış en az bir ay sonra seyredip öyle kararvermeniz.

daha çok kuş satan adam cıkar birader.yalnız tavsiyem kocaelinde türkiyenin en güzel taklacı kuşları varmış.vatandaş 6 aydır reklam yapıyodu nolduysa vızladı gitti denk gelirse ondan al.heralde bir takım kuşa 60 bin lira falan ister...

baraacuda' Alıntı:
daha çok kuş satan adam cıkar birader.yalnız tavsiyem kocaelinde türkiyenin en güzel taklacı kuşları varmış.vatandaş 6 aydır reklam yapıyodu nolduysa vızladı gitti denk gelirse ondan al.heralde bir takım kuşa 60 bin lira falan ister...

Gidenin arkasından konuşmak ayıptır. Size cevap veremeyeceği için buradan konuşmayın. Gidin kendisine söyleyin. Halen daha özel meselelerinizi buraya taşıyorsunuz :unlem:

Geri