HAKKIM DAKİ DÜSÜNCELERİNİZ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscu_marik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Muharrem Karaderili
Meslek
kamu çalısanı
İlgi Alanı
Kediler
BU UGRASA GÖNÜL VERMİŞ BİR KİŞİ OLARAK YERSİZLİGİMDEN DOLAYI VARSA OLAN TECRÜBEMİ AKTARMAK BİLEMEDİKLERİMİ ÖGRENMEK GENÇLERE YENİ YETİŞENLERE BİR SEY LER KATABİLMEK İÇİN ARANIZDAYIM
YASIM VE KONUMUM HİÇ AMA HİÇ ÖNEMLİ DEGİL BENİ DÜŞÜNCELERİMİ YORUMLARIMI KUSLARIMI HER TÜRLÜ ELESTİREBİLİRSİNİZ BU BENİ MUTLU KILAR AMA TABİKİ BENİM SİZLERE DAVRANDIGIM SEKİLDE OLMALIDIR
BURADA SÖYLEMEK İSTEDİGİM SADECE VE SADECE SUDUR

25000 KÜSÜR ÜYELİ SİTEMİZDE FAZLA DEGİL HAKIMDA 3KİŞİ BANA YANLIS YAPTI BENİ KIRDI BANA HAKARET ETTİ
YADA TARAFLI DAVRANDI ADAM KAYIRDI VEYA SAVUNDU DESİNLER

O AN BU SİTEYİ TERK EDECEGİM

YORUM VE DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİYORUM LÜTFEN BELİRTİNİZ

KUSCU_MARİK

ABİ SEN BU YAZIYI YAZARAK BİZİ KIRDIN,BİZİ KIRMAN ÖNEMLİ DEĞİL AMA SENİN BU YAZIYI YAZACAK DURUMA GELMEN BENİ DAHA DA ÇOK ÜZDÜ.MENFAATSİZ,ÇIKARSIZ BU İŞE GÖNÜL VERMİŞ BİR KUŞÇU OLARAK SENİ HER ZAMAN TAKTİR ETTİM VEDE EDECEĞİM.ARKADAŞLARIN YANLIŞİ ALGILAMALARI SONUCUNDA EĞER YANLIŞ BİR KANI OLUŞMUŞSA SANA KARŞI EMİN OL SENİN YANINDA VE İZİNDEYİM.....

SAYGILAR MUHARREM ABİ.....

s.a .saygıdeger muharrem abi öncelikle paylaşmakta oldugumuz güvercin sevgisinde ayrıca özel hayatımda olsun dostça yaklaşımlarınızdan dolayı son derece memnun kaldım selam ve saygılarımı sunarım abi....hoşcakalın..

MUHARREM ABİM ''SENİ SEVİYORUZ''

SİTEMİZİN GİDİŞATI GAYET İYİDİR

Uzun zamandır bu sitede üyeyim çoğu konu başlığını okurum ,fikrim olduğundada paylaşırım ,.. Yakinen bizzatihi tanışmamış olsakta sizin sitemizde ki paylaşımlarınızı, olgun ve mütevati üslubunuzu beğeniyor ve benimsiyorum ..
Şahsi kanatim, birşekilde çok kırılmış olduğunuzu düşündürüyorum ..
Yönetici konumunuz itibari ile bizlerin çoğunlukla fark edemediğimiz birçok olumsuzlukla mutlaka mücadele ettiğinizi biliyorum .. Yorucu ve yıpratıcı bir durum olduğu muhakklak .. Ancak iyi niyet ve sammiyetinizden endişem asla yok .. KUL olmamız hasebiyle hatasız olmamızda mümkün değil ..
Hepimizin hata yapmaya hakkı var .. '' Burada bir hata yapmış olduğunuz kastı içinde değilim bilmenizi isterim ''
Hata ve kusursuz Kul Peygemberdir ..

Kasıt ve hamlık ise başakca bir yerde incelenmeli .. ; Kimi zaman kasıtla, ama çoğunlukla Hamlıktan kaynaklalan bir çok olumsuzluğu forumlarda ki paylaşımlarda bolca görebiliyoruz ..
Olumlu bir düşünce ve olgun bir tavır ortamı zaman zaman elimizden kayıp gidebiliyor .. Hiç alakası olmayan bir yerden konu başlıkları anlamını yitire biliyor ..
Bazende siteye sahip çıkmak adına çok basit ( bayağı ) bir iletişim dili ile karşılıklı iletişimin sigortaları gevşetile biliyor , Kaş yapayım derken ortaya incir ağacını dikenlerde oluyor ..
Gönül arzu ederki sizin gibi büyüklerimiz daha çok olsa, ortama ferahlık verse yükünüzü paylaşsa .. Daha az yorulsanız ..
Ancak herşey sizin elinizde ve konrolünüzde değil malesef, kendinizi yıpratmamanızı telkin ederim .. Sizi onlayan , takdir eden ve seven üyelerimizde mevcut ,bunu da bilmelisiniz .. Kolaylıklar dilerim .. selamlarŞEREF

s.a

sizi yakınen tanıyan bir kardeşiniz olarak bu camia içerisinde bulunan çok istisna özü sözü bir samimi içten sevecen
kısacası adam gibi adamsın abi.

s.a muharrem abi yaklaşık 2 senedir bu sitenin sıkı bir takipcisiyim site içindceki yorumlarınızdan sizi sizinde söylediğiniz gibi gençlere bir şeyler katmak isteyen sorundan yana degil çözümden yana olan kuşu seven kuşcuyu seven bu amaç dogrultusunda bir seyler yapmak isteyen biri olarak tanıdım bana göre bu camiadaki ender insanlardan birisiniz :evet:

Muharrem abi senin kimseye bu soruyu sormana gerek yok.gerçekten tek amacın siteye ve sitedekilere birşeyler katmak.sadece site üzerinden tanıdığım için bunları söyleyebilirim.günlük hayattaki kişiliğin de aynı şekildedir diye düşünüyorum.bu soruyu sormana bence gerek yok.

Muharrem kardeşim önce selamlar.

Senin bu konuyu açarken bulunduğun ruh halini az çok tahmin edebiliyorum.

Seni bu başlığı açacak kadar kıran yada üzen olayın, yada kişinin kim olduğunu bilmesemde,bu başlığı açacak kadar

strese soktuğuna göre senin açından üzücü bir olay olduğunu biliyorum.

Ama unutmayalım bu tür çoğulçu site ve benzeri yerlerde,bazen insanlar tabiri caizse sürçi lisan edebiliyorlar.

Benim ve senin yaşındaki arkadaşlarımız,genç kardeşlerimizin bilmeden art niyet olmadan yapabileceği hata ve söylem

leri olgunlukla karşılayıp,onlara kırmadan,dökmeden doğrusunu anlatmak zorundayız.

Bu sitede geçmişim çok eski olmamasına rağmen,senin genç kardeşlerimize yaklaşımının,üslubunun, gayet güzel ve bir

ağbi ağırlığında,saygı ve sevgi çerçevesinde olduğunu gördüm.

Burda tanışmış olmamıza rağmen siteye,genç kardeşlerimize,yaptığın katkı ve özverili yaklaşımının senin bu işe ne

kadar içten ve severek baktığını ispat ediyor.

Sonuç olarak burda tanışmış olmamıza rağmen,şahsım olarak senin gibi bir arkadaşla tanışmak,denk geldikçe muhabbet

etmekten zevk aldığım bir kardeşim olarak,memnun ve mutluyum.

Ben senden razıyım,Allah ta senden razı olsun.

Selam ve sağlıcakla kal.

s.a
seviyoruz seni muharrem abi.
gerisi önemli değil.
Allaha emanet ol.

sa
kuşu kuşçuluğu onu bunu bi kenara bırakalım abi, insanları kırmamak için elinden geleni yapan ve dünyada gördüğüm en esnek sinirlere sahip insanlardan birisin, ben kendi adıma senden razıyım, hem de fazlasıyla, hatta şunu da belirteyim, burda belki 25 000 küsür üye olabilir ama biz müdavimler burda 30 40 kişi anca çıkarız, tahminimce tüm arkadaş ve abilerimin de ortak kanısıdır ki sensiz bir kuscular.org düşünülemez , bizi buraya baglayan sen ve senın gıbı ınsanların hoş muhabbetı , yoksa buraya 25 000 kişi üyedir ama 30 40 müdavim seni , hoş muhabbetini ve halimliğini ister abi ! kendi adıma seni bu iç hesaplaşmaya neyin ittiğini de şahsen merak ettim, şahsım adına sonuna kadar yanındayım abi, selamlar...

SİTENİZİN GİDİŞATI HİÇ İYİ DEĞİL.. adı altında bir konu açtım.. ve konum direk silindi.. kuşçular org chat bölümünde muharrem beye denk geldin nedenini sordum, üyeler için olumsuz düşünceler oluşturacağı gibi bir neden sundu..sunulan neden bana saçma geldi, konuşmayacaksak tartışmayacaksak neden burdayız dedim.. konu hüseyin başoğlanın çabası sonucu birşekilde yeniden açıldı..lakin türker inde körüklemesiyle olay büyüdü, muharrem bey şahsı adına alındı.. ben sadece eski üyeler yok artık paylaşım azaldı önlem alın babında bu konuyu açtım..muharrem bey şahsını hedefe almışım gibi anladı ve kamu oyu araştırması yapma ihtiyacı duydu..benim muharrem bey in şahsına kırgınlığım yoktur sadece konumun saçma bir nedenden dolayı silinmesine içerledim..konu bundan ibarettir

s.a abi sen bildiğin yolda ilerlemeye devam et bizlerde birşey görelim öğrenelim kuşçuluk camiasınında profili değişsin.hiç değişmemen dileği ile herşey gönlünce olsun abi...Allaha emanet olasın.saygılar

Merhaba Muharrem Abi,
Güvercin yetiştiriciliği adına bir çok şeyi site vasıtasıyla öğrendik.
Sizler gibi büyüklerimizle burada tanışarak bilgilerinizden istifade ettik,hala da istifade ediyoruz.
Her ne kadar henüz yüz yüze tanışma imkanı bulamasak da genç nesle bir şeyler aktarmak,anlatmak noktasındaki çabanızı hepimiz görüyoruz. İnşallah siz de bizlere baktığınızda emeklerinizin karşılığını aldığınızı görüyorsunuzdur.
Site yönetimindeki görevinizi de adaletle yürüttüğünüzü görüyorum.
Şayet kendi adıma sizi üzecek bir yazı yazdıysam ve bir şekilde bana kırıldıysanız özür dilerim.
Kuşçular.org siz büyüklerimizle güzel.
Her ne kadar sürç-i lisan eyledikse affola.
Khalid

Siteye üye olalı çok kısa bir süre olmasına rağmen, geçmiş konuların azımsanmayacak kadarına göz atma fırsatım oldu. Konularla alakalı yapılan yorumlar arasında, bir çok konuda benimde fikirlerime bildiklerime düşüncelerime paralel, mantıklı, abartısız, mütevazi, yapıcı yorumlarda bulunan kişiler arasında baş sıralarda geldiğinizi düşünüyorum bu sebeplede sizin yorumlarınızı okumadan atlamıyorum. Bu nedenle sizi sitede sürekli görmek isterim

bu siteye yaklaşık 4 senedir üyeyim yüz yüze tanışmasakda çok deger abilerimiz ve kardeşlerimizi fikirlerini sundukaları sitden ve yöneticilerinden menmun oldgumu bildirim size ve herkese saygılarımı sunarım.

Geri