halsızler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 605
A

Anonymous

Misafir
uc tane kırmızı muradıyem halsız onlerıne yem atarsam yıyolar ama yeme kosup gelmıyolar tuylerını kabartıp oylece pusup kalıyolar ne yapmalıyım yada ılac ne vermelıyım evde vıtamın olarak avıt k dıye bır toz var ıse yararmı yoksa ne yapmalıyım

bencede vitamin verin sularınıda bi aksam alım sabaha kadar susasınlar ve sabah biraz yem verin ardındanda sularına bitane antibiyotik atın ve bide biraz sarımsak yutturun bişeleri kalmıyacaktır saygılar

ÖNCE HASTALIĞIN NE OLDUĞUNU TESPIT EDELİM..

AĞIZ İÇİNDE BEYAZ NOKTALAR VARSA RONIDOZOL 6 GÜN VE AĞZI MAVİMSİDİR ( TRIKOMANIASIS )

AĞIZ İÇİ KIRMIZIMSI İSE TETRASIKLIN 14 GÜN BULAŞICI NEZLE (TAŞ VERİLMEZ KUŞLAR SALINMAZ..20 GÜN SONRA TEKRAR TETRASIKLIN VERİLİR..)

DIŞKI YEŞIL (KOYU ) İSE KURGAN KOKSIDIYOZ SULFA... GRUBU İLACI 4 GÜN VERİYORUZ..

BENIM SANA TAVSIYEM DARMSTAD /ÇARŞAMBA TAXI DURAĞI KARŞISINDA SİNAN SAĞLAM VETERİNER VAR

NEOPRIM-FORT ALIP 4 GÜN KULLANMANDIR 10 TL...

bugun kuslarımın hasta olan 3 tanesını veterınere goturdum vıtaform dye bır vıtamın verdı bırde goguslerınden ıgne vurdu 3 ude aksamı bulmadı oldu kumestekı dıger kuslara ıgne yaptırmakta gecıktım mı yoksa hala yapılırmı bu ıgnenın adı ne ben yapabılırmıyım lutfen yardım

Geri