10 Tem 2012 #1 M mkat45 Üye Katılım 29 Nis 2012 Mesajlar 85 Tepkime puanı 0 Yaş 29 Siteyi ziyaret et Ad Soyad ismail çalık Meslek ögrenci Şehir Manisa İlgi Alanı Kuşlar Güvercinimde bir halsizlik var ne yapmam gerekiyor ya yere salıyorum elimden yavasca cakılıyor üzgün duruyor ?
Güvercinimde bir halsizlik var ne yapmam gerekiyor ya yere salıyorum elimden yavasca cakılıyor üzgün duruyor ?
10 Tem 2012 #2 K kuscu_marik Üye Katılım 15 Mar 2009 Mesajlar 3,250 Tepkime puanı 3 Yaş 62 Siteyi ziyaret et Ad Soyad Muharrem Karaderili Meslek kamu çalısanı Şehir Ankara İlgi Alanı Kediler mkat45' Alıntı: Güvercinimde bir halsizlik var ne yapmam gerekiyor ya yere salıyorum elimden yavasca cakılıyor üzgün duruyor ? Genişletmek için tıkla ... İSMAİL AÇTIGIN BASLIGIN ALTINDA AYNI BASLIKLAR VE ÖNERİLER VAR ARAMA YAP OLMAYAN BASLIGI AÇ BİRAZ EMEK VERİN ZAHMETE KATLANIN BE KARDESİM
mkat45' Alıntı: Güvercinimde bir halsizlik var ne yapmam gerekiyor ya yere salıyorum elimden yavasca cakılıyor üzgün duruyor ? Genişletmek için tıkla ... İSMAİL AÇTIGIN BASLIGIN ALTINDA AYNI BASLIKLAR VE ÖNERİLER VAR ARAMA YAP OLMAYAN BASLIGI AÇ BİRAZ EMEK VERİN ZAHMETE KATLANIN BE KARDESİM