....HALTBAR HADDINI BIL...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tahir Kemal Bozoglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 393
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Tahir Kemal BOZOGLU
Meslek
~ Turist ~
İlgi Alanı
Kediler
Yılbaşının kime ait olduğu ve Müslümanların o güne karşı tavırlarının ne olması gerektiği konusunda çok şeyler yazıldı, bunları tekrara gerek yok.

Müslümanlar için çok önemli bir tarih başlangıcı olan hicret yılına göre 29 Aralık (2008) Pazartesi, 1 Muharrem 1430 tarihine denk düşüyordu; yani hicrî yılbaşı idi. Bütün Müslümanlar için hayırlı bir yıl olsun diye Mevlâ'ya dua edelim.

AYRICA...

Sen kimsinde 1300 lü yillari unut diyorsun kendini ne saniyorsun. Kimsin sen...? Haddini bil...!

Sen o yillara inanmiyorsun da noel e mi inaniyorsun eger böyle ise sen müslüman degil düpe düz kafirsin yok inaniyorda alay ediyorsan o zaman munafiksin git tövbe et vede kimsenin görüsü ile alay etme saygi duy.

Burda sayin M.TAS abimizin demek istedigi diger kardeslerimiz kan aglar iken bizim burada dilek,temenni ve kutlama yerine dua etmemiz gerekiyordu fakat aramizdaki düsünce farki nedeni ile konuyu din cercevesine sokmus alay edercesine kücümsemis vede insanlari kiskirtmissiniz yapmaniz gereken,yanlis anlamadan dolayi ortaya cikan kirginligi düzeltmek ve sayin TAS tan özür dilemektir.

Aksi taktirde konuyu saptiranlar vebal altindadir,sonucuna katlansinlar...

Kim neyi kutluyorsa kutlasin,neyin temennisini yapiyorsa yapsin fakat islamiyet adina karalayici küstahca konusmalar yapmasin haddini bilsin...

Israil ölüm kusyor filistin`e,hic kimse dur demiyor,cocuklar ölüyor.Her sene dua ediyoruz herkeze ve herdefasinda
" Allahim insanlara bilmedikleri bedeller ödetme " diye.Neyin bedelini ödüyor bu cocuklar.Bunun adi katliam,bunun adi soykirim degilde ne ?
Kimileri bacalara bakarlar Noel babalari gelecekte onlara hediye atacak diye hayellar kurar zavallilar,filistinli cocuklar ise böyle bir hayal pesinde degil..
Onlar noal baba yerine,bacalarina düsecek füzeyi bekliyorlar.
Onlar beklerken biz hic birsey yapamiyoruz,sadece süslü laflar temenni den ibaret saglik dolu bos cümleler...

Tüm dünya bagira bagira insan haklarindan bahsediyor,neredeler simdi söyleseniz ya...? Insan haklarinin anasini aglatiyorlar,soykirim yapiyorlar,katliam yapiyorlar neredesiniz...? Minicik yürekler bilmedikleri bedelleri ödüyorlar,ölüyorlar neredesiniz...?
Elimiz ayagimiz bagli izliyoruz sadece,hic birsey yapamiyoruz.Sadece bos bos yaziyor ciziyoruz arkasi yok.Gercek manada özür dilenecekse hic bir sey yapamadigimiz icin Filistinden özür diliyorum,özür dileyin..

Merak eden kisilere,bizim duamiz yeni sene icin budur..
" ALLAH'IM SEN EBEDİ, KADİM, HAYY, KERİM, HANNAN VE MENNANSIN !
BU, YENİ BİR SENE,BU SENEDE SENDEN; KOVULMUŞ ŞEYTANDAN KURTULMAYI, EMREDİP DURAN NEFSİME KARŞI BANA YARDIM ETMENİ, BENİ SANA YAKINLAŞTIRACAK İŞLERLE BENİ MEŞGUL ETMENİ TALEP EDİYORUM. EY CELAL VE İKRAM SAHİBİ ALLAHIM, EY MERHAMETLİLER MERHAMETLİSİ;BIZE BIRLIK VE DÜZEN ICINDE YASAMAYI ADALET ILE MUAMELE ETMEYI NASIP ET "

Herkezin dini görüsüne saygimiz var,o saygiya göre dinimizede saygi gösterilmesini rica ediyorum...

******************** YENI YILINIZ SIZ NASIL ISTIYORSANIZ SIZE GÖRE OLSUN ************************

Ekli dosyalar

• karaktersizlere inat.webp
    karaktersizlere inat.webp
    25.6 KB · Görüntüleme: 468
  • onursuzlara inat.webp
    onursuzlara inat.webp
    16.4 KB · Görüntüleme: 460
  • vicdansizlara inat.webp
    vicdansizlara inat.webp
    25.4 KB · Görüntüleme: 463
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri