diego
Üye
- Ad Soyad
- aykut ..........
- Meslek
- ogrencı
- İlgi Alanı
- Kediler
herkese selamun aleykum benım kus ham olmus oruya buruya dusuyo nasıl acarım ben bunu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burhant' Alıntı:Genelde hayvanın aç bırakılarak zayıflamasını sağlarlar ama bu yöntemi bana sorarsan sağlıklı bulmuyorum derim çünkü kendimizi tatmin etmek için hayvana eziyet etmenin bir anlamı yok sonuçta oda bir can taşıyor ayrıca dozajı iyi ayarlamayazsan kuş hasta olup kuruyabilir. Kuş salmada büyüdüyse ve hiç uçurulmadıysa zaten kanatları kuvvetli değildir zaman içerisinde belki kanatları güçlenebilir. Ama böyle kuşların tamamen toparlandığını hiç görmedim.
Şöylede yapabilirsin eğer güvercinin iyi bir bakıcıysa altına büyük cins kuş yumurtaları koyarsın posta adana bağdat vs.. gibi yavruları beslerken kendisinin kilo alması biraz zordur. Eğer kuş erkekse iyi uçan dişilerinden biriyle eşe vurursun özellikle dişinin yumurtlayacağı zaman peşinde deli divane olacağı için bu arada belki forma girer. Ama kuş uçamıyorsa zorlamanı önermem diğer kuşları damlara alıştırabilir yada yere düşüp kedilere yem olabilir.
Bütün bunlara rağmen kuş düzelmezse bence fazla oynama bırak yerde dolaşsın yavrularını uçurursun.
Benim görüşüm bu yöndedir.