hangi aşıyı kullanmalıyım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emre karatay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 863
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
yunus emrah karatay
Meslek
dezgahtar
İlgi Alanı
Selamun aleyküm arkadaslar.aşı siparişi vericem.kafama takılan bazı sorular var.genellikle genc kus hastalıgı oluyorbende.ası almak istiyorum 3lü larma aşı ne işe yarıyor.pmw 1 (samonelle) asısımı alsam yoksa newcast (yalancı veba) asısımı ikisinin oldugu aşı varmı.sizin bana tafsiye edebileceginiz bi ası varmı simdiden tesekkürler

Canım kardeşim yazdığım ilaçları bulup bulamıyacağını bilmiyorum bunlar yurt dışından geliyor soğuk zincir olarak buzlukta getiriliyor Belgovac veya Cavicak hangisini bulursan 50-100-200 kuşluk selamlarımla.Bulamam dersen avrupa yakasın da oturuyorsun yazışır veya görüşürüz ben Eyüp-Rami de oturuyorum selamlar.

Bu iki aşı ayrı ayrımı .chavivac buldum bu hepsine iyi gelirmi.yalancı vebaya filan

Canım kardeşim aşağı yukarı 55 - 58 senedir kuş besliyorum 25-30 senedir de kuşlarıma aşı vuruyorum 19-20 günlükken daha ölen kuşum olmadı cavicak veya bergovak farketmez saygılarımla.

Masallah abi :) 2 3 aylık ken ölüyor kuslar yalancı veba gibi geliyor bana.son bahar kıs yavrularına denk geliyor genelde.eyvallah abim sagol

Geri