Hangi Cins Yaza Damgasını Vurur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kubi05
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Kubi05

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kubilay
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Evet abiler sizce bu yaza damgasını vuracak ve her alanda patlama yapıcak Saya Hangisi ?

bn sayalardan hiç anlamam ama şimdi bunlar yarışınca napıyor örneğin postada yarışında evine en çabuk dönen taklalıda en düzgün oyunu yapan süste en güzel kostümü olan peki ya sayalar bunların özelliği nedir aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlar çünkü şekli şemaları çok hoşuma gidiyor beslemeye meyilliyim kelebek özelliklerini bilmedende olmaz yani

katliam' Alıntı:
bn sayalardan hiç anlamam ama şimdi bunlar yarışınca napıyor örneğin postada yarışında evine en çabuk dönen taklalıda en düzgün oyunu yapan süste en güzel kostümü olan peki ya sayalar bunların özelliği nedir aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlar çünkü şekli şemaları çok hoşuma gidiyor beslemeye meyilliyim kelebek özelliklerini bilmedende olmaz yani

Kelebek kuşlarında Kostüm olarak yarışma yapılır. Örneğin bir Şebapda Hangi Özellikler Aranıyorsa Kelebek kuşundada Aynı Performans Olarak Yarışma Düzenlenmiş değil Varsada Ben bilmiyorum.

Saygılarımla

Kubi05' Alıntı:
Evet abiler sizce bu yaza damgasını vuracak ve her alanda patlama yapıcak Saya Hangisi ?

Kardeşim Kara Kuyruk Beslemeni Tavsiye Ederim Ama İyisini Bulmak Zor Birde Çok Uçuk Fiyattadırlar Sana Hangi kuş Zevk Veriyorsa Onu Besle Derim

Eskilerden' Alıntı:
Kubi05' Alıntı:

Kardeşim Kara Kuyruk Beslemeni Tavsiye Ederim Ama İyisini Bulmak Zor Birde Çok Uçuk Fiyattadırlar Sana Hangi kuş Zevk Veriyorsa Onu Besle Derim

Karakuyruk sadece kuyruğu kara, paçalı, dönek güvercin mi?

gfbilker58' Alıntı:
Eskilerden' Alıntı:
Kubi05' Alıntı:

Arkadaşın dediği karakafa karakuyruk saya gaalba.

bence taklacı performans kuşları bu yaza damgasını vuracak iddaalı çok isim var .....

bence 2 seneden beri kelebek ailesine damgasına vuran KARAKUYRUK bu senede sezonu lider bitirir..............

Bence her zaman olduğu gibi güzel seri oyun yapıp geri gelebilen sayalar damgasını vurur.Karası beyazı kırmızısı olmaz ben oyun ve akıla bakarım rengi,şekli, şemali hiç önemli değil,eğer oyunu için besliyorsanız bunlara bakmakta fayda var ama kostüm için diyorsanız buz mavi kafa kuyuklar her zamanki gibi ön planda

sarı boyun tepeli vazgeçilmezdir
birde gözleri çakır oldumu??
saygılar
ŞABAN ORAL

hakanfiliz' Alıntı:
gfbilker58' Alıntı:
Eskilerden' Alıntı:
Kubi05' Alıntı:

Arkadaşın dediği karakafa karakuyruk saya gaalba.

Bahsettiğim Kuş Seyhan abinin Profil Resimindeki Kuştur. 2 Senedir Favori Olan Bir kuş Bu Sene Ve Diğer Seneyi Lider bitiriceğinden Eminim Çok Tutulan Fakat Piyasada Nadir bulunan Bir Kuş :tamam:

Alıntıdır.

Ekli dosyalar

• Fatih.webp
    Fatih.webp
    38 KB · Görüntüleme: 789
Geri