Hangi ilaç veya vitaminleri almalıyım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uniTS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

uniTS

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Erhan EMİRAL
Meslek
İşletme son sınıf ögrencisi
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar ben siz degerli kardeşlerimden hangi ilaç veya vitaminleri bulundurmam gerektigini genel olarak sizden rica ediyorum isimleriyle birlikte, ona göre yarın gidip vitamini olsun ishal ilacı olsun neyse alacagım ,Bir güvercin için gerekli ilaç veya vitaminler hangileridir ?

Güvercin Vitaminleri ADENOCOLi

--------------------------------------------------------------------------------
Yeşil kaygan ishal, sulu parça parça dışkı ve kilo kaybına karşı kullanılıyor.

ALBON
Coccidiosis, Paratifo, Kolera ve Coryza hastalıklarına karşı.
Albon meşhur Sulfa ilaçlarından birisidir. Öteki Sulfa ilaçlarına göre avantajı kanda yüksek konsantrasyonda uzun süre kalmasıdır 12 saat civarında. Kuşlarınız günde iki defa içerlerse kanda yeteri kadar ilaç kalmaktadır.
Öteki Sulfa ilaçları her 6 saatte bir içirilmek zorunda. Performansı veya temizliği düşünerek salmada su tutmayıp kuşlara sadece belli zamanlarda su veren yetiştiriciler için ideal bir ilaç.
Her hangi bir Sulfa ilacını kullandığınızda salmanızdan bütün kalsiyum kaynaklarını kaldırmanız gerekiyor.
Sıvı Albon: 2 litre suya 15 cc karıştırılarak 6 gün süresiyle.
Toz Albon: 2 litre suya 4 cc karıştırılarak 6 gün süresiyle.

Abi bu dedigin ilaçları alacagım, benim kuşlar sıvı dışkı yapıyo hep ama yeşilimsi falan şeyler yok sadece sıvı, birde bitanesi durgunlaştı yem yiyo su içiyo, suyu bol bol içiyo, suya avi-vit vitamin koydum, aldıgım kişi bana yer degişti o yüzden öyle olmuştur dedi, ama ishalse ilaç ver dedi. Birde kuşçuya gittim bugün kuşçu 2 tablet verdi 5 tl ye kuru şekilde mısır yarısı şeklinde agzına koy dedi o zaman halsizlik isali geçer dedi inş dogru yönlendirmişlerdir beni...

Geri