Hangi Irk Beslemeliyim Sizce

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hypnotize_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

hypnotize_

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
SeRDaR
Meslek
*?*
İlgi Alanı
Kediler
Selam arkadaşlar
Ben yeni bir kümes yapıyorum Eski kümes biraz küçük geliyordu biraz daha büyüğünü yapıyorum şu an bittikten sonra sizlerle paylaşacağım.
Sorum Şu: Ben yaklaşık 2 senedir Süt beyaz mardin 3-4 çift Besliyorum cok fazla uçmuyorlar çok nadir yarımsaat kadar uçtukları oldu son 2 aydır 5 dk bile havada kalmıyorlar 4-5 kez atmaca saldırdı ondan mıdır bilmiyorum
+ 1 çift Başka kırması var onlara 8-10 kez atmaca saldırdı kaçıyorlar yem olmuyorlar MAŞALLAH :) yaklaşık 30-35 dk ucuyorlar ters bi durum olmassa.
Mardinleri elimden çıkarmak istiyorum yerine Uzun süre ucan gurup olarak ucan daha iyi olabilir atmacaya kolay kolay yem olmayan ( atmaca hemen hemen hergün bizim evin etrafında süzülüyor) takla atmayan hangi ırk beslemeliyim sizce Tavsiye edeceğiniz kuşun kusa olarak özelliklerinden yazarsanız sevinirim
(beslediğim yer 2 katlı evin üst katı manzara güzel kuş iyi seyrediliyor eğer ucarsa :hungur: )
Yardımınıza İhtiyacım var TEŞEKKÜRLER

Canım kardeşim gördüğüm kadarıyla iyi bilgayar kullanıyorsun Afyon civarında Yüksek uçuçu macar uçuçu kuşlarında makalesi olan kardeşimizin yazılarını sitemize bir göz gezdirerek okur isen zannederim onlardan beslersin saygılarımla.

Çanakkale'de neredesiniz?Ben Çan'dayım.Kumesimde miski sabuni aynakuyruk arap beyaz posta israil odemis yelisi gibi kuslar var.bende benzer sebeplerden dolayi kumesimde sadece beyaz posta israil ve odemislerimi birakacagim.

Budapeşte yüksek uçucusu.

Budapeşte yüksek uçucusu.
Benimde ilgimi çekiyor ama bu civarda hiç rastlamadım 3-5 tane kuş bakan biliyorum onlarlada fazla bi muhabbetim yok bi sorayım onlara bildikleri varsa. Benim bildiğim kadarıyla baktıkları Irklar Miski-Dönek-Mardin-Posta-Kelebek-Şebap-Hünkari biliyorum Budapeşte yüksek uçucusu hakkındaki bilgilerini bilmiyorum ama bi araştırayım bakalım ne çıkacak yazarım sizlere
Budapeşte yüksek uçucusu Ortalama Kaç TL ye gidiyor Sahibinden.com a baktım hiç göremedim TL konusunda Bir bilgim olsun :)
Teşekkürler ;)

Geri