hangi ırk daha uygun olur ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan stabilocox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

stabilocox

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Burak cam
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
öncelikle herkese merhaba. 1 haftaya kadar yeni bir eve taşınıyoruz. ev 4 katlı terasında çekme kat ve onun üstündede güzel bir kümes var. ben bu kümeste güvercin beslemek istiyorum. birkaç sorum var evin çaprazında bir tane kuşçu var 70 80 tane kuş uçuruyor. kuşların ona kaçmaması için ne yapmam lazım? birde evin hemen arka tarafında biraz daha yüksek bir bina var. ev sahipleri kuşlardan biraz rahatsız oluyorlarmış kuşların oraya konmaması lazım bunun için nasıl alıştırmam gerekir kuşları ? ben kelebek, baska , bango ırklarından karma bir kümes yapmayı düşünüyorum sizce uygunmudur, kuşlar dama alışırmı yoksa sürekli yandaki kuşçudanmı toplarız kuşları. cevaplarınızı bekliyorum.

Saygılar

öncelıkle selam kardeşim benımde 2 blok otemde 15-20 kus ucururlar... ben de 10 -12 tane kus var genelde yavruları ucururum kusun akıllı yuvayı bılen kanı saglam bır kus ıse 70-80 kusun arasına bıle gırse ucumu bıtınce yıne gelır kendı yuvasına ben 1 kus kaldırırım 10 kusla ucar gelır yıne yuvasına. bu soledıgım yavruluktan ıyı bır sekılde yetısme alıstırma ucum kusu ıcın gecerlıdır . damızlık kuslarla baslayıp yavrularını ucurabılırsın yuvanda belırleyıcı ozellıkler yanı kusun yuvada hatırlayıcı seylerın olması da onemlı kırmızı rengı sever kuslar ... saglam bır damızlık kusla baslıyabılırsın. saygılar

Geri