hangi ırk güvercin bakmalıyım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan atillagöktürk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
atilla göktürk
Meslek
mali müşavir
İlgi Alanı
Kuşlar
Değerli güvercinsever arkadaşlar çocukluğumdan beri hep sevgisi içimde oldu ama bir kaç deneme yaptıktan sonra
güvercinleri kaçırdıktan sonra gerek öğrencilik gerekse iş hayatı yüzünden bakamadım şimdi 12 katlı bir binanın 11 katında oturuyorum 5 m2 bir balkon önü açık en yüksek binadayım kuş uçarsa ya benim çatıya gidecek yada balkonda aşağı seviyede bir çatıya konacak sabah kafesi açıp balkona salacağım akşamda kapısını kapayacak şekilde güvercin bakmak istiyorum uçması performansı şu anda benim için önemli değil kaçmasın yeter en fazla 4 adet bakacağım hangi ırk güvercin bakayım değerli fikirlerinize ihtiyacım var ilgileriniz için teşekkürler

Atilla abi taklacı beslemeni önerirdim ama bende balkonda besliyorum çok zor iniyorlar balkona birde ben en üst katta oturuyorum.Kelebek önerirdim ama birçok arkadaşımız önerir ama ben önermem balkonu sineğe çıktığında göremiyor ve yerini bilse bile rüzgara kapılıp gidiyor.İlk olarak bence baskayla başla sonra taklacı veya saya bakarsın.

Ben balkondaki yuvamda eskiden tip besledim baskalarla beraber ucuşuda iyi ucurmasıda kolay ben size tip ve baska oneririm sorunsuz olur ama mardinde beslenebilir zorda olsa saygılar

Bencede baska ve tip en mantıklısı.

evet abi mardin kuşu balkonda beslemesi zor oyunlu ise daha zor öbür arkadaşın dediği gibi kelebeklerde kaçabilir ama baska ve tip düz uçtukları için kolay bir şekilde inerler diye düşünüyorum bunun yanında trakya yerlisi ve çakal ırklarıda olabilir onlar makara yapıyor (sarıyor)bir sorun çıkarcaklarını düşünmem hemde göz zevki verirler insana tip ve baska gibi düz uçmazlar

....Saygılar Emir...

Geri