Hangi Irk'ı Beslemem Gerekir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Eskilerden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Eskilerden

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ozan Özbilgin
Meslek
Yat Kaptanı
İlgi Alanı
SelamunAleyküm

Ara verdiğim sevdama tekrar başlamak istiyorum kapalı terasımız var.Fotoğraflarını paylaşıyorum acaba hangi ırkı beslemem daha doğru olur.Yada uçurmayıp damızlık mı bakmalıyım.Yardımcı olursanız Sevinirim

Saygılarımla

Ekli dosyalar

• IMG_0199.jpg
    IMG_0199.jpg
    231 KB · Görüntüleme: 1,468
  • IMG_0200.webp
    IMG_0200.webp
    159.2 KB · Görüntüleme: 1,495
  • IMG_0202.webp
    IMG_0202.webp
    155.6 KB · Görüntüleme: 1,474
Bu Çıkıntıyı Komple Kümes Yapmak İstiyorum En.100 Boy 2.20 Derinlik 1.25

Ekli dosyalar

• IMG_0203.webp
    IMG_0203.webp
    87.3 KB · Görüntüleme: 1,467
  • IMG_0204.webp
    IMG_0204.webp
    84.5 KB · Görüntüleme: 1,345
Ozan kardeşim dönücü ırk tavsiye ederim sana. Mesela dönek ap ayrı bir sevda. Ama yerin müsayit olmadığı için uygun olmaz. Dolapçı olabilir ama hem sağlam ayar oluyorlarmış. Hem performans kuşları.. Orada uçurabilirsin. Kaçtı derdinde olmaz sanırım. Yardımcı olduysam ne mutlu kardeşim. Yine de sen bilirsin tabikide. Benim ki sadece bir fikir.

SNRAVCI' Alıntı:
Ozan kardeşim dönücü ırk tavsiye ederim sana. Mesela dönek ap ayrı bir sevda. Ama yerin müsayit olmadığı için uygun olmaz. Dolapçı olabilir ama hem sağlam ayar oluyorlarmış. Hem performans kuşları.. Orada uçurabilirsin. Kaçtı derdinde olmaz sanırım. Yardımcı olduysam ne mutlu kardeşim. Yine de sen bilirsin tabikide. Benim ki sadece bir fikir.

Çok Teşekkür Ederim Soner Abi benimde aklımda dolapçı vardı fakat inip inemiceğinden Şüpheliydim tavsiyelerin için teşekkürler

Orası İçin En Uygun Irk Posta...

Alone Wolf' Alıntı:
Orası İçin En Uygun Irk Posta...

Evet Aklımda Postada Var Dolapçı Posta Bango arasında kaldım

Geri