Hangi ırkı tavsiye edersiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hsky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

hsky

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
caner can
Meslek
besicilik
İlgi Alanı
Kediler
selam arkadaşlar kendimi bildim bileli güvercinlerle iç içeyim ve hep taklacı oyun kuşları besledim ama bunun yanında yeni bir ırkla uğraşmak istiyorum hangi ırkı tavsiye edersiniz.?

Selamlar.Benim nacizane fikrim,soyu tükenmekte olan güvercin türlerimizden bakabilirsiniz.''Hünkari,Alabadem,Azman,Boncuri vb...'' Bu tür kuşlar hem sizin gözünüze hitap eder hemde nesillerinin devam etmesinde katkıda bulunmuş olursunuz.Saygılar...

Abicim onu sen belirleyeceksin mesela ben sana illede taklacı besle derim sende beslmeye başlarsın ama onun oyun türü seni hiç tatmin etmiyodur mutsuz olursun. Hangi kuşun oyunu hoşuna gidiyor veya havada bulutların arasında gezsin çok özel hareket yapmasına gerek yok mu diyosun önce onu belirle ırkını buluruz....

............SİNAN ÖZTEKİN.................

önerileriniz için teşekkürler şöyle bişi olabilir mesela toplu halde uçsunlar çok uçsunlar :)

hem toplu halde uçan hem de çok uçan ırklar budapeşte yüksek uçucularıdır.Taklacı beslediğin için paçalı kuşları seversin.Budapeştelerin de paçalı olanları var. :)

arkadasım oyun kuşu besliyorsan yanına şebap miski sabuni çakmaklı mavi gider. beraber iyi gider beraberde çok güzel uçar eşe girseler fazlaaykırı bir kuş çıkmaz

Geri