hangi kuş daha iyi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan banaver
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

banaver

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
can kan
Meslek
kaynak
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar konuyu nereye açacagımı bilmiyodum öncelikle ben yeni kuscu luga başladım 3 çit güvercin alcam hangi tür güvercin hemen alışır dama etrafta baya kuscu var kimsenin kuşuna karışmaz hangi tür kuş alcam bilmiom adana da besliyorum..

Genelde ilk başlayanlar baska ile başlar... Yavru baska bulabilirsen ilk kaçırmazsan sonra hayatta bi yere gitmez. Aslında bu bütün türler için geçerli yavru al ilk başka sakın kaçırma büyüsün uçur bir yere gitmez kolay kolay......

kardeş ben daha yeni başlıyom yavru kuş nasıl olur anlamam hepsi birbirine benziyor adana da bana yardımcı olacak arkadaş varmı ..

Valla ben istanbuldayım anca bu kadar yardımcı olabiliyorum ama yavru kuş belli olur küçüktür yani. Birde alacağınız yere sorarsınız onlar size yavruları gösterir...Örnek olsun diye kendi ayvrularımdan resimler koyuyorum...

Ekli dosyalar

• IMG0177A.webp
    IMG0177A.webp
    11.7 KB · Görüntüleme: 589
  • IMG0201A.webp
    IMG0201A.webp
    4.3 KB · Görüntüleme: 1,078
  • IMG0203A.webp
    IMG0203A.webp
    3.4 KB · Görüntüleme: 1,043
kardeş kuşların güzel dedigin gibi kus alcam bizim burdaki kus satanlar dolandırıcı ben fiyatların ne oldugunu bilmiyorum bizim arkadaşa siyah taklacıyı 15 e verdiler fiyat uygunmu sizce..

alican001' Alıntı:
kardeş kuşların güzel dedigin gibi kus alcam bizim burdaki kus satanlar dolandırıcı ben fiyatların ne oldugunu bilmiyorum bizim arkadaşa siyah taklacıyı 15 e verdiler fiyat uygunmu sizce..

BEnce bunları Adana!dan birine sorun çünkü İstenbul için bu fiyat normal ama orayı bilemem...

bi kaç kişiye daha sordum bizim burda taklacılara fazla önem vermiyolarmış çiti 10 tl diyolar..

merhaba öncelikle yeni başlıyorsan önce güzel geniş sağlam bir yuva yap, gözüne hangisi hoş gelirse onu al ister taklacı ister adana dişili erkekli olduğu konusunu adama sor garanti iste,sonra elektirik bantıyla tek kanatını 6 tüy alıp kanada 5 cm mesafeden bantla ,bu bantı 4,5 günde diğer kanada at bu arada zaten onlar eş alır ve yuvaya alışır sonra uçurma sırası gelir, hadi sana kolay gelsin yavaş yavaş hızlı olmazsonra iyisini ararsın :slm:

Arkadasım bence ilk once baska ve mardın beslemeyle başla

Şımdı dicen neden cunku cok kolay alışırlar ve kacmaya pekte niyetlerı yoktur

kardeş başka kuş nasıl bişe resim katabilirmisin adana da bulunurmu bide .

slm en iyi cabuk alisan adana güvercinidir ama cok antiraman ister acemisin oyüzden bango yada güllü besle cabuk alisir kimsenin damina inmez bide

oncelikle abi kuşları alışmaları uygun gördüklerinde gir meye uygun mutlu olacakları bir yer yap .buraya 2 tene yvru ve 2tane (eş )baska al sonra kanatları bantla ama yavruların 1-2 teleğini diğerlerinin 6 teleğini.ssonra her gün düzenli olacak şekilde 2 kere dışarı çıkar ve yemle bunu 2 hafta tekrar et.zaten yavrular yavaş yavaş büyür .eş ldığın kuşlar yumurtlarsa erkeği sal. aynısını önceden aldığın yavrularla tekrarla .yavrular çıkınca(yumurtadan)veuçma zamanı gelince erkeğin yanında anneleriyle birlikte uçur.baska yavrusu ve iki erikin baska fotosu:

Ekli dosyalar

• baska.webp
    baska.webp
    31.4 KB · Görüntüleme: 420
buda yavru

Ekli dosyalar

• yavru baska.webp
    yavru baska.webp
    4.6 KB · Görüntüleme: 492
Geri