HANGİ KUSLA HANGİ KUS ES VURULURSA...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GuvercinYardim223
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Murat BAHACI
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
ARKADCASLAR HANGİ KUSLA HANGİ KUS ES VURULURSA HANGİ CİNS KUS CIKAR BANA KISACA ANLATIRMISINIZ
MİSKİ CAKMAKLI ES OLURSA YAVRUSU NASIL OLUR
ARAP ARAPLA ES OLURSA YAVRUSU NASIL OLUR KISACA LÜTFEN

aynı ırktan 2 kuşu eşlediğin zaman aynı ırktan yavru alırsın. aynı ırktan farklı renkleri eşlediğin zaman yavruların renklerini tahmin edebilmen zor olur anneye babaya hatta daha üst soya benzeyebilir yada anne babanın renklerine yakın yavrularda alabilirsin.ancak farklı ırklardan 2 kuşu eşlediğin zaman kırma yavru alırsın ve gelecek yavruyu tahmin edebilmen imkansız.herbir yavru herbir ağız farklı olabilir. (hiç bir zamanda beklediğin bi yavru alamzsın hep daha bozuğa gider.)

bunu tam olarak hiç bi şekilde kestiremezsin tamamen dna larla ilgili bir konu bu ben miskiyle miskinin mavi beyaz attıgınıda gördüm çakmaklıyla cakmaklının mavi attıgınıda gördüm ama suana kadar edindigim tecrübeler itibariyle biraz kestirebiliyorum...mesela beyazla miskiyi vurdugun zaman sarı atabiliyor...maviyle çakmaklıyı vurdugun zaman dumanlı atıyor arapla cakmaklıda aynı sekilde mat dumanlı veriyor...bir keresinde tamamen tecrübe olsun diye arapla miskiyi vurmustum kara kanat mor kafa miski attı ben bile inanamamıstım acaba yumurtalarımı degiştirdim diye düşündüm ama gercektende arapla miskinin yavrusuydu..su an karakanat öntepe çakmaklı erkek ile açık arka tepe dişi miskiyi vurdum cok güzel bi çift tepe sinekli sabuni verdi..arka tepesi hafiften yamukta olsa cok güzel bir kuş verdi...yani uzun lafın kısası genlerle alakalı bir durum

Merhaba! Bende erkek gök mavi dişi Arap var nasıl yavru verir

Geri