HANGİ TELEFONU TAVSİYE EDERSİNİZ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tolga40
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

tolga40

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
TOLGA ÖZKAN
Meslek
teknik eleman
İlgi Alanı
Kediler
slm konunun yeri bura değil fakat tecrübeli arkadaşlar burda olduğu için buraya açtım şu an oynayan kuşlarım var fakat kullandığım telefon nokıa c3 videoya aldım kuşu görüntü önde gidiyo ses arkadan geliyo çokda net değil kuş fişeği görüntüde kesiyo sesde fişek 4 sn sonra kesiliyor o yüzden çektiğim videolarda boşa gitti aslında bi fotoğraf makinesi almak istiyorum fakat oda 400 tl aşağı değil iyileri bende nokıa c3 vererek üstünede ekleyerek iyibi telefon almak istiyorum biraz araştırdım nokıa n8 ön plana çıkıyor sizin tavsiye edeceğiniz bi telefon varmı :slm:

Nokia c7 kullanıyorum 8 mp. görüntü kalitesi hd videosu var cok başarılı, bu özelliklerde fotoğraf makinasını daha ucuza alırsınız.

gökay' Alıntı:
Nokia c7 kullanıyorum 8 mp. görüntü kalitesi hd videosu var cok başarılı, bu özelliklerde fotoğraf makinasını daha ucuza alırsınız.
kesınlıkle c7 derım bende c7 kullanıyorum herseyden once hd cekım yapıyor :)

nokıa c7 baktım güzel bi telefona benziyor 8 mp görüntüsü kalitesi var nokıa n8 12 mp görüntü kalitesi var varmı başka tavsiye edeceğiniz telefon

biraz daha uçuz arasa nokia n95 de güzel sayılı 5mp kamera var

iPhone 4s tek gecerim kullanıyorum on numara

hiçbir cep telefonu çok iyi fotograf çekmez ve video kaydı yapmaz.bunu özellikle kuşların uçuş performanslarını çekeceğiniz için söylüyorum.sizin yerinizde olsam iyi bir fotograf makinesi ya da bir kamera alırım.telefon bu işe uygun değil.

Tolga Bey,

Bende Berat bey'e katılıyorum. Bunun için iyi bir fotograf makinası almalısınız. Panasonic Lumix DMC-S1 12.1MP 2.7" LCD Dijital Fotoğraf Makinesi şuan 200 tl civarında ve çokda iyi bir makinadır. Sağlıcakla kalın...

Saygılar,

Tolga bey merhaba,

Ben samsung vave2 cep telefonu kullanıyorum çok memnunum.ayrıca 8gb hafıza kartı var fotoğrafı videosu onnumara çekim yapıyor 4 saat video çekebilirsin yükseklik kalitesi süper fotoğrafta süper yinede bir araştırın.

Saygılarımla,

Ramazan ABA

Bu arada birşey daha eklemek istiyorum.telefonlar bu işe uygun değil derken ben iphone ve samsung galaxy tarzı telefonları bu lafımın dışında tutmuştum.zaten bir telefona 1 2 milyar para verebilecekseniz bi zahmet herşeyi tam olsun.hem fotograf çeker hem de video çeker hem de gayet iyi çeker bu kalitedeki makineler.ama genel olarak yine söylüyorum telefon bu iş için uygun değil bence

[youtube]http://youtu.be/sG0jusRgEWo[/youtube]

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/sG0jusRgEWo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

ilk videomu çektim nokıa C6 aldım

Geri