hangi yemler ne işe yarar ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FiLoZoF-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

FiLoZoF-

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
atakan çalışkan
Meslek
güvercin üreticisi
İlgi Alanı
Kuşlar
selamın aleyküm çok kafama takılan bi konuyu bilenlerden öğrenmek için konu açtım, ben mardin besliyorum ve 3 ahfta önce 4 tane daha mardin aldım 2si zaten eşti 2 taneside eşsiz onları birbiriyle eşlemeye çalışıyorum fakat dişi erkeği folluğa sokmuyo gagalıyo ötüyo, dün ve bugün onları limon kasasına kapttım akşam üzerleri çıkarıp yamliyorum, etrafımdaki atrkadaşlarımın kimisi fiğ ver kızışsın kimisi darı ver dio ve forumda geniş çaplı araştırma yaptım kenevir denmiş ama kenevir uyuşturucu maddesi olduğu için bulamadım, size sorum şu ;hangi yemler ne işe yarar ve en önemlisi hangisi kuşları kızıştırır ve eşleştirmeme yardımcı olur inşallah bilen birisi vardır cevaplarınız için şimdiden minnettarım. iyi geceler...

Kenevir dersen öyle demeleri normal. Yem satan yerlerde vardır kenevir tohumu alacagın. Muhabbet yemi satan akvaryumcudan ben almıstım yaz donemi.

çok pardon ben iyice bakamadığım içn görememişimdir sağolun cevaplar içn iyi akşamlar.

Selam...Kuş dükkanları petshoplarda yemciler keneviri bula bilirsin.Uyusturucu yani esrar yapımında kullanılan kenevir kuşlar için satılan kenevir değildir.Kenevirin erkeği ve dişisi vardır.Kuş dükkanları yemcilerde satılan kenevir erkek olandır dişi kenevir satılması yasak olandır uyusturucu esrar yapımında kullanıldığı için.Kuşlarını kızıştırmak için kenevir bulamıyorsan kanarya yemleri vardır karışık onlardan ala bilirsin onların içindede kızıştırıcı vardır kenevir gibi ufak siyah birşeydir ismide nijer olarak geçer.

Not ; Bulupta verirsen eğer günde yarım yada bir avuçtan fazla vermeni tavsiye etmem çok vermen zararlıdır yağlanma yapar...

bu bilgi için gerçekten çok teşekkür ederim!! :tamam: kendimi ifade etmemde çok işe yarıycak, ve bende 6 mardin var siz sadece 1 çift içinmi söylüyorsunuz yarım avuç vermemi ona göre vereceğim? iyi akşamlar

Bir avuç versen yeterli hepsi için...

Geri