hangi yörenin kusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ali-g
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ali-g

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ali
Meslek
tekniksiye
İlgi Alanı
Kediler
slm arkadaslar hangi yörenin kusu bu acaba?
kus bana hediye geldide.

Ekli dosyalar

• Bild096.webp
    Bild096.webp
    268.6 KB · Görüntüleme: 1,207
  • Bild097.webp
    Bild097.webp
    262.8 KB · Görüntüleme: 1,160
arkadaşım bu kuşlar ankara,kayseri kısaca iç anadoluda bir çok yörede var ama en çok görüldügü yerler kayseri ve ankaradır ama şu yöre bu yöre demek dogru olmaz

maşallah güzel bir tane taklacı yavru bu kuş ,yöresi hakkında birşey söylemek mümkün değil ,heryede var artık şunu söyleye bilirim ancak ,oyun kuşu yavrusu bu kuş ,uçurmalık kuş uçurun deneyin bakalım ne olacak .Bol şanslar .selamlar.ŞEREF

mardin kuşu ...
çünkü genellikle mardinde yetişirler...

s.a maşallah kuş yawru olmasına ramen boylu paca takımı da oldukca güzel gözünü cevirmemiş henüz ama renginin koyu olması itibariyle sivas yada konya olabilir diyorum ank kuşunun paca takımı dah kısa oluyor kuş üç kemerli olucak ank göklerde 3 kemer nadir görünüryinede yanılıyor olabilirim bol yawrulu günler dilerim.

SAYGILAR

s.a masallah kardesim güle güle besle yaratılmış yaratılmıştır hiç 1 canlının tipine göre kötü eleştiri yapılmaz güzel yavru ben bunlardan mardinde çok ünlü 1 kuşcuda görmüsdüm 2 soydu 1 de sabunileri vardı aynı bu tarzda başka kuş beslemezdi kuşlarda güzeldi oyunları uçur bak kendi gibi oyunuda güzelse hayırlı olsun

İç Anadolu Bölgesine ait derim ben. İyi bir kuşa benziyor. Uçup oyuna girince dehe net anlaşılır iyi olup olmadığı.

Maaşallah renk süper,oyunuda iyiyse kendine güzel bir damar yaparsın,nereden olduğu değil sende olduğu mühim ,boşver performansı iyiyse güle güle besle (artık yöresel kuşlar bile kırılmış) :heyo:

Kardeş bu kuş Kayseri ve civarının kuşu.Nereden biliyosun dersen Kayseriliyim.Ama şanslısın bu kuşlar genelde iyi çıkar Bendede var aynısı döktürüyo valla...

sagolun arkadaslar kus yavru daha tip olarak cok güzel sahibi ucurma yavrusnu ucursun dedi bidaha gecmes böylesi eline dedi. bakalim. bu resim 1 aylik tüye girip cikdi bile rengini acdi hafifden

abı hayvan mardın lıkten cıkmıs kafa yapısı tam mardın deıl oynayacagınıda zannetmıom ama oynarsa vıdeosunu ızlemek ısterım

SLm maşallah kuş sağlıklı görünüyor.Hediye geldi dedinde saygısızlık yaptım kusura bakmayın profil ayarlarınızdan profilinizi düzenleyin ki aşağılayıcı muhabbetten uzak duralım.Kuş nerden hediye geldi sorması ayıp

bi samimi arkdasin amcasi hediye etdi tanimiyorum kendisini fazla.

Geri