HANGİSİ DİŞİ HANGİSİ ERKEK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kazimcankurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 30K
www.guercinvideolari.com
Ad Soyad
Kazım CANKURT
Meslek
Özel Güvenlik
İlgi Alanı
Kediler

sağol kardeş ama erkek daha iri bunlar birbirinden ayrıldığı zaman çağırıyorlar sanki
erkek tavuklara saldırıyor ama bunu nasıl çözeceğim

selamlar
kazım bey iki başlıkta aynı neden tek başlık olarak acmadınız lütfen düzeltme yapın diger başlık kitlenicektir bilgilerinize

ayırmak değil birbirlerini göremeyince yani öyle ötüyorlar

arkadasım daha ayrıntılı resım olursa sana yardımcı olabılırım

saygılar

birinci resim erkek ikinciresim sırtı dönük olanı da erkek yönü bizedönük netdeğil oda erkek gibi foto kötü.selamlar .sero

Sevgili Kazım kardeş,,

öncelikle kazlara bakabilecek yerin olduğun için çok şanslısın. Umarım güvercin kümesin de kazlara baktığın yerle aynı yerdedir. kazlar 1 .sınıf bekçidir. Her türlü güvercin düşmanı için sana sinyal vereceklerdir; atmaca, yılan fark etmez. Kazın olduğu yere gelincik, sansar sokulmaz. Ama bu kazları üretmek zordur. Şubat ve mart aylarında çiftleşirler ve nisan sonu mayıs başı yumurtlarlar. Senede ortalama 10 yumurta yaparlar ve gün aşırı yaparlar. Yumurtaları alıp gölgede ve serinde saklayıp..5-6 tanesini altına sürebilrsiniz. 30-35 günde yavrular çıkar. Hangisi dişi hangisi erkek derseniz, kazları ördekler gibi seslerinden ayırt edemezsiniz. Altlarında keselere bakmalısınız. Eğer kese çift parça gibi ise erkek, tek parça ise dişidir. Size tavsiyem 1 erkek kaza 3 dişi kaz bulundurmanız. Bu arada kazlar grup olarak yaşarlar ve ördekler kadar tek eşli değildirler..Olabildiğince kazlarını bir arada tut ki huzurlu olsunlar.

Kendinize iyi bakın :slm:

Resimden anlayamadım ama benim bildiğim boynu kalın olan erkektir.

ustam iri biraz dagauzun boyunlu olan erkektir.Tavuklara bu saatten sonra alıstıramazsın yavrulukdan alıscaklardı.fazla kızdırma seni bile döverler..suanda yumurta zamanları basladı ilk yumurtadan itibaren yumurtalara guzel bir foollak yap yumurtaları alma saman felen koy o yumurtlayıp saklayacakdır 11 15 arası olunca kendiliğinden yatar.Dediğiniz gibi bekçilikleri süperdir.Ayrıca depremide haber verirler.saygılar

arkadaşlar size bişi danışmak daha ii olur diye düşündüm.
ben de ördek ve kazlar var. daha tam büyümediler ama dahada alıcam onların yanına..
alırken dişimi erkekmi olduğunu nasıl anlarım. lütfewn bi yardım edin. hepsinin aynı olmasından korkuyorum..

ben karslıyım kardeşim çeşitli yolları var ama yapamassın en basiti boynu uzun ve kalın olan erkekdir dişinin bacaklarının arasında yumurtalık var veya kuyruğunu kökten tutup cevirirsin alet çıkarsa erkektir çıkmassa dişidir.

[No message]

Ekli dosyalar

• CIMG0497.JPG
    CIMG0497.JPG
    7.2 MB · Görüntüleme: 10,457
  • CIMG0498.webp
    CIMG0498.webp
    4.4 MB · Görüntüleme: 13,377
Bu kazların üçününde dişi olma ihtimali yüksek resimlerden gördüğüm arkadaki iki kaz kesin dişi öndeki kazda eke bir dişi bana göre .. selamlarŞEREF

Ben Kırklarelinde yaşıyorum yakın olsaydık bir erkek vermek istrdim .

[No message]

Ekli dosyalar

• ALIM1320.webp
    ALIM1320.webp
    2 MB · Görüntüleme: 1,553
[No message]

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    2.1 MB · Görüntüleme: 1,566
  • 2.webp
    2.webp
    2.3 MB · Görüntüleme: 1,564
  • 3.webp
    3.webp
    2.8 MB · Görüntüleme: 1,422
ERKEK Mİ

Evet tebrikler bu seferki erkek kafasının üstündede küçükbir'' PAPAK'' var biz pakalı yada dingilli deriz . Genç bir erkek ama bu yıl sizin de yavru kazlarınızın olmasına çok yardımı olacak .. Artık kazlarınızı sıklıkla su ya yönlendirin çiftleşsinler .. Benim kiler başladı çiftleşmeye resim deki büyük erkek kaz hastalandı bende kesip yedim .. ) Ama geçen yazın ürünü körpe erkekler var onlarda icrate başladılar .. Bu yıl üç dişi ve ikide erkek damızlık yapmayı pilanlıyoum ..

Geri