Harika(alıntı)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kuşçu Eşref
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Eşref Gazi
Meslek
Yönetici
İlgi Alanı
Kuşlar
Hayatımda böylesini görmedim :hhh:

Ekli dosyalar

• dsc_0131-web.webp
    dsc_0131-web.webp
    18 KB · Görüntüleme: 2,141
Eşref bey Resimdeki kuş malatya taklacısına veya iran kuşlarına benziyor. Siz ne olarak eklediniz.

Hey maaşallah her ikiside harika kuşlar... Bunları beslemek vardı, şimdi...

............SİNAN ÖZTEKİN...............

Nasıl üretiyorlar hangi kuşlar hangi kuşları eşleştirip bu renkleri bulabiliyorlar limoniyi anladım da kırmızı ayna kuyruk çok enteresan!

ikinci resim hakikaten etkileyici... paylaşım için teşekkürler.

Arkadaşlar bu kuş rus taklacısıymış.Bulgar bir komşum var.Bu kuşların çakal gibi ama bol paçalı versiyonlarıda var dedi ve ben bu çakal gibi versiyonlarından birkaç takım sipariş verdim.Komşum yılbaşından önce bana getirecek ve ben bu kuşlarla kostüm kuşları yarışmasına girmeyi düşünüyorum.Ayrıca Nizam bey bence eklediğiniz kuş polonya kahverengisi olabilir.Sahibinden.comda bir kaç ay önce bu kuşa benzer bir kuş ve adının polonya kahverengisi olduğunu görmüştüm.

Bu kuş kelebekse bence samurla akkuyruklu bir kelebek çiftleştirilerek elde edilmiştir.

Eşref bey gecen hafta pazarda, düz kırmızı mardin vardı takım, malesef satılmış 250 liraya, renkleri koyu kırmızıydı, mardin kuşunda bu renkleri piyasada bulmak zor.Yanlız baştaki kuşun pacaları kesilmiş olabilir, malatya taklacısını andırıyor.

Bu kuşlarda 10 numara kuşlar taklacı sanırım Özbek taklacısı

Ekli dosyalar

• 34.webp
    34.webp
    55.6 KB · Görüntüleme: 1,022
  • 45.jpg
    45.jpg
    89 KB · Görüntüleme: 1,012
Arkadaşlar maşallah kuşlar çook güzeller 2 resimdeki kuştan elinde takım olarak mevcut arkadaşım varsa bende bu kuşlara talibim satmayı düşünen arkadaşlara duyurulur Ömer YENER msn adresim [email protected] telefonum 0 533 766 06 88

Geri