HASAN GÖKÇE UŞAK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ORİENTAL_FRİLL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 64
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kelebekçi HASAN
Meslek
İMALAT
İlgi Alanı
Kemirgenler
[No message]

Ekli dosyalar

[No message]

Ekli dosyalar

• Photo-0079.webp
    Photo-0079.webp
    31.6 KB · Görüntüleme: 1,165
[No message]

Ekli dosyalar

• Photo-0085.webp
    Photo-0085.webp
    35 KB · Görüntüleme: 1,166
[No message]

Ekli dosyalar

• Photo-0093.webp
    Photo-0093.webp
    35.5 KB · Görüntüleme: 1,177
s a hasan gökçe sen çağlarmısın ben bır tane hasan gökçe tanıyorum uşaktan dondurmacı bu arada ben turgay.

değerli arkadaşım kuşlarının maşallahı var.gercekten süperler,renk ve capları cok güzel bunlarda dönüş varmı, biraz bilgi verebilirmisin.SAYGILAR

s a abi sen osman abıyle ayırrdın mı kümeslerı bu mavıler eskı mavılerdenmı bu arada bana bu ısparta çeşlerden bırçift ayarlasana alalım ya

slm mehmet bey mavi kara komplelerım salma hayvanıdır renk kusu oldugu ıcın ucurmuyoruz teşekür ederim

a.s turgay kusmeslerde ayrımcılık yoktur bızde.memleket neresi turgay iyi aksamlar

ben manısalıyım manısa/turgutlu uşakta üniverste okudum ve dondurmaıların kümeslerine birçok kez çıktım beni tanımaları lazım eger sen dondurmacı hasan gökçe isen senin de tanıman lazımmm tabı unutlmadıysam

turgay nasılsın kusura bakma ne var ne yok ögretmen deyın ce bızım turgay dedım.

ben manısalıyım manısa/turgutlu uşakta üniverste okudum ben ve dondurmacıların kumesıne bırçok kez çıktım beni her ikisininde bilmesi lazım eger sen dondurmacı hasan gokçe isen beni tanıman lazımm

kelebeklerinde güzel ama cillerin daha güzel duruyor allah bol yavru almayı nasip etsin

Hasan bey kuşlarınız çok güzel görünüyor nazar değmesin:)

slm ali osman bey sadece kelebek resımlerımı attım tşk. kara çil ler dıger hasan arkadasımın iyi aksamlar

Abi maşallah hepsi kalem gibi eline emeğine sağlık

slm kazım bey tşk ederım.

turgay slm nasılsın msn mı kaydet gorusuruz

slm kazım elımızden geldıgı kadar en ıyısını yapmaya calısıyorum ii geceler

Hasan abi güzel kuşlar MAŞALLAH emegine saglık.paylaşım için tşkler.

Geri