Hasan OLGUN / AYDIN (Kümesim)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EFE_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K

EFE_

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hasan Olgun
Meslek
Öğretmen
İlgi Alanı
20j5yrk.jpg

2qcdruo.jpg

resim029zl.jpg

resim031.jpg

resim032e.jpg

Walla harika görünüyor, iyi günlerde kullanın.
Birşey sormak istiyorum yuvalıkların onundeki tel ızgaraları özel mi yaptırdınız yada nereden temin ettiniz öğrenebilirmiyim?

tellerin değişik ebatları var 2*2 den başlıyor 10*10 a kadar gidiyor aralık büyüdükçe fiyat düşer ebat 200*100 demir satan toptancılarda bulabilirsin paslanmaz çit yada kafes diye geçiyo.boşluklarıda abim istediği ölçüde spralle boşaltmış

bu cok abartılı olmus sahane güzel gözüküyor..maliyeti epey fazladır..iyi günlerde besleyin...

elinize emeginize saglik temiz kullanisli olmus huzurlu gunlerde besler gonlunuzce hazini alirsiniz umarim paylasim icin tesekkurederim
saygilarimla

Gerçekten mükemmel ve profesyonel bir kümes olmuş.
Ellerinize saglık görmek istedıgımız kumesler bunlar kuslaımıza verdıgımız degerın gostergesı bunlar.

Acizane tavsiyelerimi söylemek isterim yuvaların arka yuzlerıne de tahta yapabılırdınız duvarın sogunu yememiş olurlar.
Birde gece çektiniz umarım resimleri yoksa havalandırma gıbı gunes gormeyen bır yerdemı o pencere güneş hayvanların gelişimi için çok önemli cunku sızınde bıldıgınız gıbı.

Elinize emegınıze saglık umarım gonlunuze gore kuslar yetıstırıp yavrular alırsınız maşallah.

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.

Kümesimin ön tarafı tel oldugu için güneş problemi yok. Bulundugum yer itibarıyle de soguk bi iklimde değilim. Sorun olmuyor.

Izgara'yı herkese tavsiye ederim. Kuşlar hiçbir şekilde hastalık yaşamadı.

Maşallah ..Kardeşim sen kuşları ordan cıkar ben yatarım orda on numara olmuş :)

Mustican Yeşilırmak' Alıntı:
Maşallah ..Kardeşim sen kuşları ordan cıkar ben yatarım orda on numara olmuş :)

Sagolasın. Kuşlar için elimden geldigince rahat edebilecekleri bi ortam sağlamaya çalıştım. Beğendiyseniz ne mutlu.

abi kuşlarınız gibi kümesinizde müthiş=)

kelebekci34' Alıntı:
güzel kümes,insan sevdası için hiçbir masraftan kaçınmaz.

Aynen öyle.. tesekkur ederim.

Kümesin gayet güzel gözüküyor. Efe kardeşim helal olsun süper =)

Harika olmuş kümes en ince ayrıntısı bi masaları eksik...Zevkle pisletirler

brtysl' Alıntı:
kardeşim kümes süper ama o mavi dolap tarzı şey hiç gitmemiş oraya:).ama hakikaten süper görünüyor kümes

O mavi malzeme dolabı. Kumesin ıcınde durmuyo zaten. Foto cekerken ayrı bi kus vardı ıcınde o yuzden : )

Tesekkurler..

kazimcankurt' Alıntı:
Harika olmuş kümes en ince ayrıntısı bi masaları eksik...Zevkle pisletirler

Sagolun. Daha iyileri sizin olsun.

Mükemmel bir ortam elinize sağlık güle güle besleyin

acaba şu ızgaraları nerden aldığınızı ve fiyatını yazarmısınız ?

teşekkur ederım. Izgaraları gecen yıl Bursadan bı uretıcıden getırtmıstım. metrekaresi 9TL. Izgarayı tavsıye ederım. Hastalıkları buyuk oranda önlüyor.

Gerçekten mükemmel ve profesyonel bir kümes olmuş.
Ellerinize saglık görmek istedıgımız kumesler bunlar kuslaımıza verdıgımız degerın gostergesı bunlar

Eyvallah Bayram bey. Sagolun.

Şahane olmuş bol ve sağlıklı yavrular alman dileğiyle darısı bizim başımıza inşallah

Geri