Hasan Olgun / Aydın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EFE_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

EFE_

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hasan Olgun
Meslek
Öğretmen
İlgi Alanı
Kuşlarımın hangisi dişi hangisi erkek söyler mısınız? Aynı anne babanın yavruları bunlar. yada ikisi de aynı cins mi?

1000580e.jpg

1000572x.jpg

1000577h.jpg

1000574i.jpg

1000584a.jpg

Kuşçu Eşref' Alıntı:
2.Resimdeki erkek gibi ama belki dişi 3.resimdekide dişi heralde tam belli değil.
Evet 2.resimdeki banko erkek 3.resimdeki dişi belli boyun ve yüz yapıları öyle gösterio.

Şimdi şöyle bi durum var. Bunları ikisini aynı yere koydugumda kavga edıyorlar. Bi dişi bi erkek kavga eder mi ki? ikisi de erkek mi bunların anlamadımki yaw.

Arkadaşım yanlış anlama ben tam ayıramadım ne olduklarını ama çok güzel kuşlar fotoğraflarıda güzel çekmişsin sağlıklı bir şekilde beslemen dilegiyle.

fatih Eroğlu' Alıntı:
Arkadaşım yanlış anlama ben tam ayıramadım ne olduklarını ama çok güzel kuşlar fotoğraflarıda güzel çekmişsin sağlıklı bir şekilde beslemen dilegiyle.

Saol begendıgın için. Hayır ikisi de erkekse iki dişi alırım yanlarına. İkisi de dişiyse de erkek alırım.

s.a bana ikiside erkek gibi geldi ama yine çok emin olamam

Bence ikiside erkek :tamam:

kardeş 2. resimdeki erkek diyer resimdeki olan ise dişi kuşların güzel ve saglıklı inşallah kostumlari gibi oyunlarıda güzeldir

2 resimdeki erkekte digerini tam olarak bilmiycem disi gbi duruyor...

S.a

Kardeşim öncelikle hayırlı olsun. güle güle besle, uçur, yavru al. Çok güzel kuşlar maşallah. Bence ikiside dişi ama aldatıcı olabilir. Bunu sen belirlersin daha net. Erkek kuş öter kuyruklarını yere sürterek kur yapar dişiye. Eline alınca da anlarsın dişimi erkekmi. Çatalına bakıcan çatalı 1-1,5 cm açıksa dişi yapışık gibi birbirine bitişikse erkektir. (Çatal: Kuşu kafası sana bakıcak şekilde eline al kuyrukların başladığı noktadan biraz daha ayaklara doğru baş parmağınla oraya bak, ayakların arkasından geniş olarak gelen kuyruğa yakın yerde birleşen kemik tir.)

bence ikiside dişi bunların....

Bunlar da yeni kuşlarım. 2!si yavru ve hediye geldi.

dsc00309edk.jpg

dsc00310dmf.jpg

dsc00311anf.jpg

dsc00313f.jpg

dsc00315lls.jpg

dsc00316odi.jpg

Geri