HAŞERE KOVUCU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaner432
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

kaner432

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hakan Kaplan
Meslek
Pazarlama
İlgi Alanı
Kediler
İNTERNETTE VE TELEVİZYONLARDA SON GÜNLERDE SIKÇA RASTLADIĞIMIZ , HAŞERE KOVUCU CİHAZLARI KÜMESLERİMİZDE KULLANABİLİRMİYİZ KUŞLARIMIZA ZARARI OLURMU. BİLGİSİ OLAN KULLANAN ARKADAŞLARIMIZ VAR MI?

Ben fareler için olanını kullanıyorum. Kümesin direk içinde kullanıyorum hatta. Bi zararını görmedim.

BENCE net olarak öğren birşey olmaz deyip kümesine koyarsan sonra hastalık falan olur kesinlikle net olarak öğren.

Sinek İÇinde Ölünce Mikrop yada hastalık yapma ihitimali var her gün ayda 2 günde bir temizlemen gerekir yuvanı.

Bu cihazlar farklı dalgalarda ses - sinyal yayıyor ve bu şekilde etki altına lamya çalıştığı haşereyi bölgeden uzaktutuyor mantığı böyle .Benim oturduğum yerde köpekleri uzak tutmak için elektirik direklerine takılan böyle cihazlar var belli bir mesafede bu cihaza yaklaştığımda çıkan ince tiz sinyali ben dahi duya biliyorum ve bu ses benim kulaklarımıda tırmalıyor , nertice olarak o cihazın takılı olduğu alanda köpek olmuyor ancak 50 mt ötede yine var kedi köpek .. Yani bu Cihazlar en azından belli bir mesafede de olsa işe yarıyor . Sorun ise şurda beni dahi rahatsız eden bu sinyal kuşlarımıda mutlak rahatsız edecektir , kulak tırmalayan bir sinyali sürekli kim dinlemek ister . Bu cihazların hedef alanı kedi köpek fare sincap tavşan domuz karga vs haşere ama evcilhayvanların bu cihazlara karşı direnci olduğuna dair yada etkilenmediine dair bir açıklaması yok . Bu yönü ile faydasının yanında zararı ollacağını da göz ardı edemeyiz . Her iki şekilde değerlendirmek lazım koruyacağımız bir buğday ambarı , mısır tarlası değil kanatlı hayvan ben hercih etmiyorum . selamlar ŞEREF

ŞEREF E KATILIYORUM.. :evet:

Geri