Hassasiyet Önemlidir.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Hasip

Üye
Siteyi ziyaret et
Bunu yazmak bile ne kadar kötü bilemezsiniz;
Siteye evcil hayvanlarının bakımı nedeniyle yardım almak için üye olmuş bayan üyelerimize, yine sitede kayıtlı olan birkaç insan müsvettesi ağza alınmayacak mesajlar göndermişler. İlgili bayan üyelerden biriside haklı olarak maili bana geri yolladı. Ayıptır arkadaşlar ayıp.
Burası adındanda anlaşılacağı gibi; Güvercinler ve Diğer Kanatlı hayvanlar hakkında bilgilere ulaşmak, fikir alışverişi yapmak için açılmış bir ortamdır. Ne evlilik nede çöpçatanlık sitesindesiniz. Günümüz internetinde bunu yapabileceğiniz binlerce sohbet, arkadaşlık sitesi mevcut. Bunu yapan ve yapacak olan vatandaşlar gitsinler çöpçatan sitelerinde yapsınlar yapacaklarını.
Surçilisan ettiysek affola.

s.a arkadaşlar bu konularda daha hassas olalım lütfen yazıların içeriği hakkında bilgi sahibi değiliz fakat karşısındaki kişinin bayan olduğunu bilerek yanlış kelimeler kullanan kişinin bu sitede yeri yokdur tamamen kendi fikrimdir aksini söyleyen kişininde art niyetli olduğunu düşünürüm site yönetiminden ricam kimseye bu konularda taviz verilmemesidir

tüm gercek kuşculara selam olsun

SAYGILAR

Bu konularda emin olun ben dahi olsam bu sitede işim yoktur. Burada herkes birbirine yardımcı olmak için bulunuyor, amatör ruhla yaptığımız hobimizin daha iyiye gitmesi için emek sarfediyor. Birkaç kişinin, evcil hayvanları için yardım bekleyen bayan üyelerimize kesinlikle rahatsızlık vermesine izin vermeyiz.

Çok güzel bi konu böyle kişileri sitede tutmayın şimdiden sizi destekliyorum tebrik ederim çok duyarlısınız bayanları ezdirmeyelim varmısınız......

İnsanların gözünde kuşcular niye kötü?
İşte bu şekildeki insanlar yüzünden.
Hepimizin adını lekeliyorlar.
Sitemizde asla affedilmeyecek bir konu.
Ailemizin fertlerine asla yakışmayan bir davranış.
Bu tarz hareketlerde bulunanlar bizden değil kuşcu,güvercinsever değil. :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli:

Bence bu gibi zayıf ruhlu insanların aramızda yeriyok.
Bu sitenin adı belli _KUŞCULAR .ORG - üç beş ucubenin karalamasına müsade etmemek lazım .
Şeriatın kestiği parmak acımaz, atasözü var'' Acıma ,acınacak hale düşersin '' diye hemen cezalarının kesilmesi gerek diye düşünüyorum ..Hemde enağır bir şekilde .Tabi taktir site yöneticilerinin . Hafife alınacak ötelenecek bir konu değil bu, nerticede sitenin saygınlığı ve prestiji önemli .. iyi değerlendirilmeli bu konu . Ben şahsen ÇOK üzüldüm ..... yazıık..selamlarŞEREF

Şİmdi bende bu konuda hassasım.Çünkü hepimizin anası,bacısı var.Bu pislik harekette bulunan kişiler Sizin ananıza bacınıza bu yapılsaydı ne düşünürdünüz.Böyle terbiyesizlerin aramızda yeri yoqtur.Ben bu konuda başka bişi sölemicem.He bnm yaşım küçük olduğun için beni bilinçsiz saymayın lütfen.Çünkü bazı ucubeler böyle sanıyo.

öncelikle şunu söylemem gerekir ki çok çikn bir olay.çözüm önerisi olarak bayan arkadaşlarımız yada diğer arkadaşlar güvenmedikleri kimselere mail adreslerini vermesinler.buradan yapılan saldırılarda ise adminler olaya müdahale edeceklerdir.eğer mail adresi verilecekse de yeni alına n gerektiğinde iptal edebilecekleri bir adres bu tip insan olmayanlardan kolayca uzak tutacaktır

arkadaşlar bu sitenin amacı dostlukları daha geniş çeverlere taşımak güzel dosluklar edinmektir ama kendini bilmezler bu güzel ortamın içine edenlere yazıklar olsun diyorum hele bir bayan arkadaşımıza yapılanı hiç kabullenemiyorum bu kişileri hemen idam etmek lazım kendisine saygısı olmayan bir insanın başkasına hiç olmaz zatan

Her ne olursa olsun ,bu tip insanlar toplumun dışına itllmeden önce pisikolağa gösterilmeli,topluma uyum sürecini atlamalı daha sonra toplum içine salınmalı .Yabani hayvanlara hakaret etmek istemem.çünkü onlar bile kendi hemcins lerine saldırmaz. bilmem anlata bildim mi? :asla: :sinirli: ö papatya

kısacası kendi bacılarına yazılsa iiimi olur.
burası bilindiği gibi paylaşım sitesi bu sayfaya giren arakdaşlar tek bir düşünceyle geliyor güvercin sevgisinin doğru şekilde paylaşılması.....bir dostluk güzel çevre edinmek amacıyla

unutmayalım kapıları kapatn değil her yerde açık kapısı olanlardan olmalıyız.
saygı sevgi hoşgörüyü kaybetmemeliyiz.

saygılarımla
ahmetkara

S.A bazen şaşıyorum vede neden şaştığıma şaşıp burası türkiye olur bunlar şaşırma diyorum fakat buda ülkem adına zoruma gidiyor çünki ülkemi her yönden üst düzeyli görmek istiyorum.daha dün konyada bir köpeğin yani insan dostu bir canlının ağzını koli bantıyla iyice sarıp ayaklarınıda aynı şekilde bantlayıp bir koliye koyup yolun ortasına atan da bir vatandaşımız ne yazık ki .bu nasıl bir vicdan ki bu nasıl bir sevgisizlik nasıl bir nefrettir .yüce allahım bunlara izin verme ne olur kimseyi kimsenin vicdanına bırakma ne olursun. :hungur:

Geri