hasta erkek düzelip çiftleşirmi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kazimsu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

kazimsu

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
akın
Meslek
fer
İlgi Alanı
arkadaşlar miskilerimin erkeği hasta gibi kanatları yere düşürüyor yumurtladı dişi yumurtalar bos cıktı bu erkek artık çiftleşemezmi elden mi çıkarayım ? ne yapabilirim ?

tedavisi nasıl 2 haftatdur balık yağı veriyorum düzeltemedim hala elden cıkarmakta isdemiyorum :/

kazimsu' Alıntı:
arkadaşlar miskilerimin erkeği hasta gibi kanatları yere düşürüyor yumurtladı dişi yumurtalar bos cıktı bu erkek artık çiftleşemezmi elden mi çıkarayım ? ne yapabilirim ?

Selamlar Kazım bey,

Sizin sorunuza cevap yazabilmem için kuşun hastalığını belirtmenizi rica ederim.

Saygılarımla,

Aykut KARABULUT

öncelikle ilgilendiğin için sağol :)
hastalık konusunda pek bilgim yok malesef :hungur:
kanatlar düşük kabarmıs bi şekilde tünüyor hep diğer dişilerede ötmüyor çok zor eş yaptım ama yavru alamıyorum

Selamlar Kazım bey,

Güvercini gözlemleyerek bazı fikirler edinebilirsiniz.

1.Güvercinin dışkısı sulu ve yeşil mi?

2.Güvercin devamlı bir köşede düşünüyor mu?

3.Güvercinin dirsek veya kanat altlarında bir sertlik gözlemlediniz mi?

4.Güvercininiz bol miktarda su tüketiyor mu?

Bu söylediklerimi gözlemlerseniz ve bize aktarırsanız bizde Kuscular.org olarak size en sağlıklı şekilde bilgilerimizi aktarabiliriz.

Saygılarımla,

Aykut KARABULUT

yarın sabah gözlemleye çalısıp daha detaylı anlatacağım durumu.
çok teşekkür ederim :)

kazimsu' Alıntı:

Hasta kuşu, sağlığı yerine gelmeden elden çıkarıp başka bir arkadaşa satmayı düşünmüyorsun değil mi?

öle bi niyetim olsa bu zmana kadar yapardım ben kimseyi dolandırmam :asla:

kuşu gözlemledim kanatları tamamen düşürmüş hale dişiyle yuvalığa koyunca ötüo önce sonra yine uyuyor :((

Geri